tisdag 28 december 2010

nyår spikat

Som titeln angivit så spikade jag nyår för ett tag sedan. Blir tyvärr varken att spendera det i Norge eller att bojkotta den som jag nästan önskat. Har nu alltså en plan och jag läääängtar tills jag får hoppa in i min nyårs outfit! (Alltså inte till själva nyår utan bara till outfiten!)
Sen längtar jag ihjäl mig tills allt kan få gå tillbaka till det Normala o jag är tillbaka i min lägenhet i Norge! Jag önskar nästan jag fick bo där permanent samman med mina föräldrar. Nog dem, min bror o min katt som är det enda jag verkligen saknar från Sverige. Borde ju sakna mina Sverige-vänner också, men förfan det enda Ni gör är att göra mig Ledsen, Arg eller Besviken! Ni ställer varken upp för mig då jag är hemma och klagar sen bara på mig? Liksom vad är det jag gör för fel som får Er att behandla mig såhär?

Och på torsdag så får jag fixa mitt hår! Så som jag har längtat! Och även bokat hemresan den 2 Januari. Ska bli så skönt att få träffa mina älskade Norgevänner igen <3 Gamla som nya! Hihihi!

Aja mycket mer än att ha kört lillebror idag har väl inte skett. Förutom ovanstående spikning av Nyår. Imorgon är en ny dag o vi får se vad som sker!

Natta!

bildbomb!

Lite smått o gott i bildbomb style! :)


Lilla julafton med M

Lilla julafton med M

Åka båt julaftonsmorgon

Åka båt julaftonsmorgon

Åka båt julaftonsmorgon

Åka båt julaftonsmorgon

Åka båt julaftonsmorgon

Åka båt julaftonsmorgon


Julafton
God Jul!

Julafton

Julafton

Bästaste Julklappen!

Juldagens utgång



Julshopping!

Julshopping!

Julshopping!

Fick såklart mer julklappar, men de har jag ju rabblat upp i ett tidigare inlägg :)
Har även shoppat mer, men de fick inte vara med på bild :)
Miss you Norway <3

måndag 27 december 2010

mer shopping

Som titeln angivit blev det mer shopping idag. Eller shoppade ett par högklackade stövlar. SKIIIT snygga var dom! Ska nog orka ta lite bilder o få in en bildbomb på allt jag shoppat o fått i julklapp. Men inte ikväll. Nu blir det sängen. Har inte gjort mkt mer än o gå runt i kungsbacka o slirat runt på vägarna i bilen. Men men alltid bra med körerfarenhet!

Spelade även WoW idag för första gången på någon vecka. Är nu Merry Maker! Tjoho! Haha natta

söndag 26 december 2010

jul

Okej så nu är det annandag jul, men jag skrev senast  den 22e. Så tar o börjar vid morgonen den 23e.

23 (lilla julafton)
Gick upp vid klockan 06.00 ca för M skulle åka buss till Sandvika o sen flygtoget till Gardemoen. Det var riktgit jobbigt tyvärr för vi hade gått o lagt oss 4 timmar tidigare xD Jobbigt läge för oss!
Efter att hon hade gått så gick jag och lade mig igen. Jag hade ingen speciell tid då jag skulle upp o jobba, så sov länge och det var jätte skönt! Gjorde mig sen iordning och gick upp till Huset vid tolvtiden. Hängde där till fyra, för då gick jag ner till mig för att göra mig redo det sista. Sen upp till Huset igen för att säga hejdå!
Tog sen tåget in till Oslo, gick till Stena terminalen och väntade på pappa där! Därefter gick vi ombord (hihi vi smet in tidigare). Jag fick min hytt och låg där till åtta, sen upp till restaurangen o åt middag!
Jag åt Bambi och ett gäng med danskar bakom mig åt Rudolph! Så där har alla förklaringen till om de fick fel klappar! Tomten hade inte sin "lykta".
Satt där ett tag, sen ner till pappas hytt en stund o därefter till tax-free shoppen :) Fick en Tommy Hilfiger väska ;) Hur glad som helst blev jag för den!
Sen sov jag dåligt (som valigt) på grund av att jag hostar som jag gör.

Och helt plötsligt var det julafton! Fick veta att vi inte skulle åka till Västervik och fira jul med släkten pga jävla snöoväder. Jag avskyr snö över allt annat! Fyfan asså! Förstör bara.
Men mamma o pappa gjorde allt för att vi skulle få en bra jul ändå och jag ska faktiskt inte klaga. Det var jätte mysigt o vara samman med familjen på det sättet!
Sen fick jag massa fina klappar :D
* Norge tröja
* Halsband
* Boken "lilla hjärtat" av Sophie Hannah
* 2st knee high strumpor
* En utekväll av bror
* 2000 kr

Och sen var det helt plötsligt juldagen.
Familjen åkte till El giganten där jag köpte 2 filmer. Eclipse och Inception. Sen skedde inte allt för mycket mer under dagen. På kvällen så åkte jag o träffade I inne i Kungsbacka. Vi drog hem till en kompis till henne och förkrökade. Träffade 2 jättetrevliga norskor och det var hur nice som helst! Dom bor inte allt för långt bort från mig i Norge. Koseligt!
Vid halv elva började vi dra oss mot stationen där vi skulle möta upp C och D. Härligt var det o träffa dem igen trots att vi gick till Mögel (mingel). Träffade massa gamla vänner där o det var kjempe trevligt! Drog dock hem tidigare än planerat, men det var skönt att få sova ändå.

Och idag då, annandagen.
Sov ganska så dåligt som vanligt. Hade gått upp där runt sextiden och hostat så jag nästan spydde. Lyckades tack o lov undvika det så det var skönt. Gick sen o lade mig igen.
Efter det gick jag upp och gjorde mig iordning. Alla utom lillebror åkte till Kungsmässan (pappa lämpade dock bara av mig o mamma o for vidare men ändå). Köpte massa fint på rean som startat :)
Köpte underkläder, linne, leggings o aah massa annat fint! Är väldigt nöjd :) Förhoppningsvis lyckas jag hitta lite nya skor också ;) Kanske en ny mobil eller så får jag vänta till i sommar.

Och en sista sak är att jag avskyr allt jobbigt skit som handlar om nyår. Fan kan inte folk bara ge med sig o hitta nåt som ALLA kan vara med på! Får panik!

onsdag 22 december 2010

världens bästa timing

Aja vart ska jag börja? Jag är typ sjuk! Hostar fan ihjäl mig snart o de suger stenhårt! Drog från jobbet för det snurrade åtafaaan när jag satt ner. Helt sjukt asså. Men har tagit det lugnt sen o nu snurrar det inte. Hostar bara. M är här på besök o hon ska nana här, så de ska bli mysigt. Blir väl o se the Hangover snart tror jag! Kos!
Imonkväll far jag hem mot Sverige i båt! Riktigt niiice! Så är tyvärr alldeles för uttråkad för att fortsätta blogga ikväll.  Natta!

tisdag 21 december 2010

en bra dag!

Att skriva in mig på firstdate.com är nog det roligaste jag någonsin har gjort! HAHAHA hur skönt folk som helst från skandinavien som skriver hela tiden! Vissa är bättre än andra o man ser hur vackert folk det verkligen finns här i världen! Trots att man är så insnöad på att man aldrig finner det där lilla extra!

Men ska väl säga lite mer om dagen kanske och inte bara prisa firstdate.com (alla singlar borde fan signa upp där! det skadar inte att satsa lite ;P )
Imorse var det molnigt o kunde då inte skåda månförmörkelsen som skulle ske vid 08.40! Sög som fan då! Sen har jag lekt massor med T under dagen. Jag måste verkligen få bättre kondition så som jag jagar runt honom i huset! Gick ner till mig o duschade innan jag for in till Byen för o träffa far min! Mycket koselig o träffa honom igen! Saknar min familj så äckligt mycket <3 Vi åt lunch på ett jätte mysigt ställe (eller jag åt och han drack capuccino). Dock var servisen och maten inte det bästa tyvärr, så stället får inte den bästa kritiken av mig. Dock var det massor med folk så det är ett omtyckt ställe :)
Åkte sen hem igen och umgicks med T, J och L. Sen när K och A kom hjem fra jobb så drog jag ner till mig en stund innan jag gick upp igen för att spise julemiddag. Det var riktigt koselig och gott!
Sen då så öppnade alla sina paket (jag får mitt imon eller på torsdag, för det manglades något). Jag tror aldrig att jag har blivit så lyckligt generad som jag blev då! Jag hade värsta ångesten för jag trodde inte att K och J skulle gilla sina presanger. Men de sa "Tusen tusen takk!" och lät verkligen riktigt glada! Åååh jag var så glad då och det var en sååån fantastisk känsla!
Mamma du är den bästa på att hitta bra gaver!
Nu är jag då nere hos mig igen och börjar vid halv nio imorgon bitti igen. Har varit inne på min nya favoritsida (hihi) och ska väl sova snart tror jag.

Sen är fan den stora frågan vad som sker på nyår. Allt kan fan ta sig känns de som just nu. Blir så less på allting bara!

Aja, ha de fint alla!
Till M hälsar jag: MUKLAN skall hemsöka dig i dina drömmar! (gav bort honom till dig! Mohahaha)

Alla andra: NATTA!

måndag 20 december 2010

yaawn

Okej så jag är sjukt trött asså! Blev inte mycket sömn för fick besök av S.G igårkväll så det var meget trevligt! Dock vart man inte piggaste idag då på jobbet o gutterna är ju hemma hela dagarna nu! Inget jag kallar optimalt asså.
Aja, jag lever i alla fall men får fan bli o sova tidigt!

Nu ska jag linka ett inlägg hos Julias blogg. Det är videon som hon har länkat som är helt otroligt awesome! Enjoy!
Natta!

söndag 19 december 2010

sunday

Okej jag har inte vart världssmart idag asså, men fan ibland måste man få njuta lite!
Imorse smsa jag endel med S.A som ville att jag skulle träna med henne. Mådde (mår) ju inte helt hundra så jag tvekade. Halv ett skrev hon dock typ att snälla kunde jag inte bara följa med ner och prova? Funka det inte så kunde jag åka hem. Så jag klev upp, käkade lite frukost (hehe lunch) och åkte ner till Sandvika. Väl på gymmet hade jag fan ingen ork så jag ställde mig på löpbandet och gick i en timma. Det var riktigt skönt faktiskt! Okej, efterråt var det jätteläskigt för allting typ snurrade o kändes jätteskumt. Liksom, golvet gick ju inte emot mig längre haha ^^
Efter träning solade jag i 12 minuter och S.A solade i 15. Det var väldigt skönt och nu har jag alltså uppehåll för detta tills nästa år! Låter fan helt sjukt... men nu var sista helgen i Norge år 2010! What the fuck liksom?!
När jag kom hem käkade jag havregrynsgröt o 2 mackor. Det var gottit. Blev även lite saft o dricka o bara chilla gärnet. Har inte gjort jättemycket sedan dess faktiskt. Lyssnat musik och suttit vid datorn typ. Visst, jag har läst lite ur "Haunted" by P.C and Kristin Cast. Sjukt bra är den serien!
Klockan är inte särskilt mycket, men jag tror nog att jag går o lägger mig snart. Eller i vart fall sätter igång TV4a o söndagsfilmen Day after tomorrow.

(Att installera sig på en sån datingsite på internet är nog det skojjigaste jag gjort på länge ^^ hihi)

Natta eller nåt ^^

lördag 18 december 2010

få ord

Vet inte direkt vad jag ska skriva, men eftersom jag på order av S.P må fortsätta skriva (hehehe) så ska jag väl göra det.
Har inte gjort ett skit denna lördagen och det har varit helt otroligt skönt! Mår väl inte heller tiptop så det är ännu bättre. Har i och för sig kollat avsnitt 3-12 på True Blood's trejde säsong. Fjärde har inte premiär förrän sommaren 2011, vilket suger lite.
Har även gjort mycket för mig själv idag. Ansiktsmask, fot"mask", fixat naglarna och kurerat mig så som jag har kunnat. S.G skulle ha dykt upp om typ femton minuter, men jag tror inte att han gör det. Stackarn mådde inte jätte bra. Så får sova ensam, vilket suger stenhårt. Men men, jag hoppas att jag mår bättre imorgon för då får jag träna sammanmed S.A! Och träna är något som jag verkligen uppskattar och älskar!

Ett citat från ett av True Blood avsnitten: "I know the truth about life. It is the hell that no one gets out of alive." Och det är ju faktiskt sant. Det enda vi verkligen är säkra med angående livet är ju att vi alla ska dö. Det är det som vi vet med säkerhet. Det som gör det läskigt är väl då att vi varken vet när, var eller hur! Kanske är det ovetenskapen då som är själva "helvetet". Aja, jag vet inte... bara spekulationer.

Själv vet jag inte vad jag vill med livet längre. Eller jo... vet ju vad jag Vill, men inte hur jag får det till... för mig är det en hemsk plåga.
Aja, nu hostar jag snart sönder min hals så ska fixa nåt o dricka och om inte S.G dyker upp så ska jag nog sova tidigt eller nåt. Well well! Nighty nighty! Bara 5 dagar till jag tar båten Stena Saga mot Sverige och jul! Jag längtar!

fredag 17 december 2010

blääää

Idag säger jag bara BLÄ!
För vet ni vad?! S.P har lämnat mig! Hon fick sitt jullov nu den lilla morrhoppan! MORR! Är jag avundsjuk? Hell yes!
Men jag får helt enkelt tänka positivt! På vad? Jävligt bra fråga...
Min nyårsklänning kanske?

Eller på mitt nya läppglans?

There's always two sides of a story
 Eller så får jag bara kosa mig med film? Kan jag ifs göra. Hoppas på att få besök imornkväll. Men men, vi får se.
En vecka kvar till julafton dådå! Imon var det en vecka tills jag far hem! Alltså, 6 dagar kvar nu! Och på tisdag kommer pappie med Familjens julegave.
Saknar min egen familj så sjuukt mycket!
Well well, we'll see!

Vet inte vad jag ska skriva mer. Sker det nåt så ska Ni få veta. Annars, kos dere! Och en sista kommentar till S.P: "Jag är sjukt avundsjuk på dig!"

torsdag 16 december 2010

snabbt inlägg

Blir bara att säga godnatt nu.
Imorse tränade jag o S.A. Vi var verkligen opepp så det var inget bra träningspass. Men vi får göra bättre ifrån oss på söndag. Solade också och jag har bränt mig. Så vet inte vad jag ska ta mig till ang. solningen på söndag.
Har sen strukit massa kökshanddukar. För det ska bli lite extra julfix nu i Huset. Fick även mina 2 klänningar som jag har beställt! De var sååå sjuuukt snygga! Men det var massa trådar och sånt.. ska prata med mamma om hon kan fixa dem. Skickade ett mail till de på motehus.no men har inte fått något svar ännu.
Sen har jag bara donat lite i Huset. Var även nere ett tag på Sandvika storsenter samman med S.P o det var koselig! Köpte näst sista julklappen, så jag är nöjd. Och S.P shoppade också lite julklappar.
Sen har jag bara sett de avsnitten från Jul på Månetoppen som jag har missat. Aja, nu är det dags att sova! Så natta!!

onsdag 15 december 2010

underbar onsdag igeen

Heelt okej dag idag asså! Jag är i alla fall nöjd!
 18+ träffen var det bästa såklart som skedde! Att få träffa M och S och såklart resten av folket! Jag, M o S var Nissorna! Gölliga var vi med våra små luvor! Vi åt massa gottit, lussebullar o drack julmust <3 nam nam nam! Lekte lite lekar gjorde vi också. Var skojjigt!

Innan dess, så har jag fixat o donat i huset. Fått struket alla skjortor som jag skulle, fixade mat - även om den failade pga att de glömt köpa ägg, och körde in till Oslo för första gången! Läskigt som fan!
Just det! Höll ju på att krocka förut! Fan va sjukt halt det är ute på vägarna asså! Jag svängde, men bilen körde rakt framåt! Min första tanke (det gick typ i slow-motion) var: "Såhär fick jag inte sladdat på Stora Holm". Okej, det var inte den bästa tanken att tänka, men jag lyckades ta mig samman och inprincip Stanna bilen för att sedan fortsätta att svänga o köra vidare. Och jag körde inte fort, för det gör man inte när det är halt o man är mitt i en rondell... och läskigaste av allt var väl för att bilen framför mig hade gjort nästan exakt samma sladd. Kanske var därför jag lyckades ta mig samman så fort, för jag hade sett bilen framför göra det? Fast den klarade sig vidare så mycket bättre än jag.

Aja, vet inte vad jag ska säga mer faktiskt, så jag rundar av här o går o lägger mig!
Natta!

tisdag 14 december 2010

snabbt inlägg

blir ett kort o snabbt inlägg, för är så äckligt trött nu att jag bara mååå få sova!

Idag fick jag sovmorgon(i alla fall en timme)! Hur underbart som helst! Sen for jag ner till Sandvika o gymmade med S.A! Har improvat min kondition med 5 minuter! Detta känns helt fantastiskt bra för o vara mig! Om jag orkar med samma tid o tempo på torsdag också så kommer jag vara sjukt nöjd!
Efter gymmet solade vi och jag äääälskar känslan att se lite brunare ut! Att då ha gymmat och tröttat ut sin kropp är ännu mer fantastiskt! Om jag får träningsvärk kommer (okej nu låter jag konstig i min egna öron..) känslan att bli ännu mer fantastisk!!
Efter att ha åkt med S.A på hennes buss, så handlade jag lite på kiwi och åkte sen hem till mig för att chilla! Jag stack upp med posten snabbt innan jag hämtade T från SFO och vi var hemma en liten stund, innan det var dags att följa honom tillbaka ner till skolen. Det var nämligen Luciafirande! (Bilder kanske kommer dyka upp.) Lagade förresten mat på kort tid (fisk ofc!) och det blev uppätet alltsamman! Känns skönt!
Har fått ännu mer beröm för mina Lussekatter! Helt otroligt att jag verkligen lyckades! Satt även barnvakt till tio i tio. Det är helt okej, så slappt som jag har haft det idag!
Sen ner till mig o kose framför datorn. Missat Jul på Månetoppen idag, så får ta igen det imon!

Aja, NATTA! Kos dere!

måndag 13 december 2010

jaaahaaa

Usch jag är så jävla sämst! Blä på mig!

Gårdagen var dock underbaaaar på alla sätt o vis! Fyfan va nöjd man kan vara över en dag! Trots att dagen idag inte var den bästaste ^^
Igår då!
Åkte o gymmade o solade solarium samman med S.A! Hur härligt som helst! Träningsvärken är det skönaste man känt på länge! Sen drog jag hem, slappade lite, duschade o så, innan det var dags att gå upp till Huset på släktmiddag för bursdagfiringen för T. Så det var väldigt trevligt! Tre rätters (fast jag smet efter första tårtabiten i desserten.) Lax till förrätt, kyckling - ris o sås till huvudrätt och tårta - chokladkaka o kringla till dessert.
Sen drog jag diret till tåget och mötte upp S.G som skulle sova hos mig! Var jätte trevligt, såg en speciell men bra film som heter "The reader". S.G sa att boken var bättre, men båda var bra på sitt eget sätt. Snaskade lite marabou choklad, S.G drack te o julmust och jag nöjde mig med saft.
Blev dock inte allt för mkt sömn för S.G skulle upp vid fem (!) för att hinna åka till jobbet och jag följde ju såklart med till tåget.
Sen blev det att gå hem o somna om i en och en halv timme. Det var faktiskt mycket skönt.
Dock så var det ju så illa att jag hade planerat att sova ytterligare, men T mådde lite dåligt så fick passa på honom hela dagen. Vi har dock bakat lussekatter som hör o häpna var JÄTTE uppskattade! Jag som kanske (minns inte) bara har bakat lussekatter själv en enda gång i mitt liv tidigare!

LUSSEKATTER

Förutom det, massa lek o skoj (trots att han skulle föreställa sjuk...) och nu är jag så slut att jag inte vet vad jag ska ta mig till!
Och för att göra alltsamman ännu bättre, så har jag typ fri imorn till halv fyra! Men blir gymmet o sola samman med S.A så det ska bli väldigt skönt!

lördag 11 december 2010

återkommen

Jaa nu har jag kommit åter igen! Tar en kort sammanfattning!

I onsdags var det chilla som stod på schemat för 18+ träffen! Vi lekte även lite lekar.
Torsdagen skedde inte allt för mycket. Skulle ha träffat T.A, men han dök inte upp. Så tog det bara lugnt.
Fredagen så krockade en buss o en bil utanför skolen. Det var antagligen orsaken att min buss som jag skulle åka vid tio över nio inte dök upp. Det gjorde inte den andre heller. Så när klockan var tio skyndade jag mig till tåget och tog det istället. Skulle nämligen träna på Actic samman med S.A! Så det gjorde vi och guuu' så skönt det var! Sen så var det att jobba lite, fixa lite hemma hos mig och sen se Jul på Månetoppen samman med T. Sen så kom E.M, E.S och S.P hem till mig och vi drack lite vin! Ett tag efter kom M och det var vi fem som drack och mös! Jätte härligt!
Sen dock började kvällen spåra så fort vi for in till byen. Tänker inte ens kommentera kvällen.
Idag, lördag, så var jag på T's bursdag. Han likte min gave mest av alle och det var så fint av honom! För han fick saker som han hade önskat sig mer av andra. Sen tillbaka till leigliheten och umgås med S och M. De sover nog här inatt också.

onsdag 8 december 2010

onsdag igen

Finns väl inte direkt mycket att säga om dagen...
Alla mina planer gick i kras eftersom T bestämde sig för att han var för trött för att gå till skolen och han var ju snuvig och orkade inte gå och snyta sig i friminuterna. Jahopp, detta betydde att jag inte fick träffa T.A som planerat, jag fick inte duschat (!), inte ätit frukost, inte städat lägenheten etc! Alltså fick jag göra upp nya planer och det gick väl helt okej ändå. Men T hade sån energi och han var inte alls trött och hade inte alls problem med sin snuva! HMF! Men men, det gick bra ändå tillslut.

Kvällen var desto bättre! Var ju inne vid fem över fem vid National Theatret, så gick Karl Johan upp tillbaka till Oslo S. Där satt jag till halv sju och väntade på S som skulle komma med tåget. Tillsammans gick vi till Kyrkan för dagens 18+ träff!
Chilla med extra gott fika stod på menyn och det kan man verkligen lova att det var! Vi lekte endel också och det var morsomt! Jag är inte helt säker, men under mörkerkurragömman i kyrkan - så tror jag att jag var sist att bli hittad båda gångerna! Det var skojjigt ^^
Fast i lagtävlingarna förlorade mitt lag (tyvärr) och det gick att få ihop till 4 stolar (nästan 3) i grupp-helahavet stormar. I riktiga hela havet stormar gick det sämre och jag åkte ut ganska tidigt.
Men allt som allt en mycket bra kväll, så nu ska jag fanemej sova! NATTA!

tisdag 7 december 2010

Fröken-semester-från-bloggen gör nu Comeback! Tack för smeknamnet S ;)

Så, det är tisdag idag och jag har alltså missat att skriva på 2(nästan 3) dagar!
Söndags, var det en seeeg dag! Jag och S åkte till Liseberg och traskade runt där innan vi skulle ta bussen tillbaka till Oslo. Det var extremt mysigt!
Bussresan hemmåt, var dock inte alls angenäm. Lyckades somna och sov kanske en halvtimma, vilket inte alls var tillräckligt! Och sen så hade toaletten på bussen frusit typ så den fick inte användas. Detta blev väldigt störande för oss, när vi tog en kissepaus vilket orsakade att vi missade vårt tåg hem med kanske bara 2 minuter! Utan den pausen hade vi varit hemma mer än en halvtimma tidigare!!! Så jävla störande! Och jag som hade min äckligt tunga väska med mig också, var inte alls glad för det.
Förutom det där lilla missödet, så var helgen underbar!

Måndagen var seg o lugn. Jag sov en hel del, för känner att jag mååste få ta igen förlorad sömn. Den bara försvinner!  Gjorde inte mycket mer än att försöka övertala T att göra läxorna ordentligt! Något som är mycket svårt! Lagade även fiskpinnar och potatismos (hör o häpna, men moset var lyckat!) till killarna och mig själv. Inte J för han var hemma hos L och L's lillebror D var hemma hos oss istället och åt. D är ju T's bäste vän och D's storebror L är ju J's bäste vän. Blev alltså inte allt för mycket gjort den dagen. Bara fixade med ren tvätt och diskmaskinen och så. Sen så somnade man ju sent som vanligt... (och ändå har jag inte spelat nåe WoW!)

Idag, tisdag, så vaknade jag och var sådär äckligt trött igen. Men hade vaknat innan klockan ringde - börjar få för mig att jag har missat att sätta klockan, men den är på återkommande alarm så... tog mig i alla fall tillslut upp och gick upp till Huset. Fick iväg T till skolen och vi HADE gott om tid, men av någon anledning försvann den :o Vi kom precis när det ringte in.
Sen gick jag hem och sov en liten stund till innan jag skulle ner till Sandvika och träffa S. Jag shoppade en bursdaggave till T och en julegave till honom. Köpte även Cataclysm (jag vet jag är nörd!) till mig själv och även mjölk och bröd - för det var slut.
Det blev att åka hem och installera Cata, sen spelade jag lite innan det var dags att gå upp och göra dagens sysslor i Huset. Jag blev klar mer än en halvtimma innan jag skulle hämta T från SFO, så jag smet ner till mig och såg ett avsnitt av Jul på Månetoppen (den norska julkalendern som finns att se på internet).
Sen skyndade jag och T oss hem (eller, jag skyndade och T segade) för T var tvungen att göra läxorna fort innan han skulle med J och K in till Oslo för att träffa deras föräldrar. Han blev inte helt klar med läxorna och jag tror att det kommer jag få höra om imorgon...
Fixade lite smått efter att killarna hade gått så det såg fint ut innan jag gick ner till mig. Därefter har jag bara spelat lite WoW, sett 2 avsnitt av Legend of the Seeker och skypeat med min gamle vän N! Vi har inte pratats på jag vet inte hur länge! Så det var väldigt trevligt.
Nu är klockan inte så värst mycket, men dags att sova ändå. Så, natta!

(bildbomb!)

Bealiciouz

Findus!



Lucka nr 3



Lucka nr 4



Lucka nr 5

Lucka nr 6




Väntan på tåg



Shopping lördag

Shoppinglördag...?



Shoppinglördag
Tårta!


Shoppinglördag



PARTY!



PARTY!

Jul på Liseberg



Jul på Liseberg

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg






Väntan på spårvagn



God natt!






söndag 5 december 2010

Svensk lördag

Okej, så nu skriver jag mitt inlägg för lördagen. Skriver söndagens senare när jag är hemma i Oslo igen.

Jag och S vaknade sådär vid tiotiden. Gick upp och åt frukost och tog det lugnt. Sen åkte vi in till Kungsbacka vid halv tolv. Där inne var vi i 4-5 timmar. Fick handlat 2 julklappar, en skitsnygg skinnjacka (bild dyker kanske upp senare) och sen gick mitt kort varmt för jag betalade S's saker också. Hon hittade massa fina saker!
Träffade även C.W en stund. Saknat henne en hel del asså! Så det var lite kul.

Vi drog hemmåt och var hemma en liten stund innan vi åkte till Happy Wok vid Vallda trekant och köpte oss thaimat! Phad Thai är fan det godaste som finns!
Åkte hem igen, åt av thaien och sen skyndade vi oss att göra oss iordning. Mot slutet stressade vi gärnet, men missade ändå bussen, så vi fick skjuts till festen. Började väl supa vid kanske 19.00 och jag var helt borta inte långt efter. Vi spelade ölspel o massa annat o jag har konstaterat att jag måååste lägga av med spriten, för det är fan inte bra för mig dedär asså.
A fixade i alla fall hem mig när det gick åt helvete för mig. Var helt jävla borta o dekorerade tydligen trappan! Pinsamt! Men men, sånt är livet och jag kom hem tillslut i alla fall.

Jag glömde typ allt på festen! Mobil, S.P och mina andra småsaker som legg o kontokortet. Illa! Men fick tillbaka det i morse i alla fall!

lördag 4 december 2010

Jaa asså det ska ju egentligen ha skrivits på fredag detta inlägget, men det är nu lördag!

 Då var man äntligen hemma i det gula huset på landet <3 Efter många timmars bussande, väntande etc, så kom vi fram tillslut och har ätit oss mätta på fisksoppa! Lovely! Morgondagen (eller dagen) bjuder på lite smått och gott!!

Dagen har förutom detta varit väldigt slapp.
Gick upp vid tjugo i åtta efter att ha sovit extremt dåligt o lite (var dum nog att starta en maskin tvätt efter 22.00 och väntade såklart tills den var klar. Dumma mig!) så det tog sin tid att kliva upp. Men jag åt gröt till frukost och klarnade till tillräckligt för att gå upp till Huset för att följa T till skolen. Idag hade han fått en legofigur i julegave (pojkarna får en liten julegave var dag fram till julafton). Så T vart nöjd. Fick honom i tid till skolen och gick sen hem och lade mig.
Fick läst lite innan jag somnade, men sen så sov jag till tolv och var då väldigt utvilad vilket kändes skönt. Därefter gick jag upp och tog det mega jätte lugnt, läste och åt lite mat. Vid typ tjugo i två reagerade jag på klockan så jag hoppade in i en dusch och pysslade sen om mig själv. Kändes skönt att få fixat till sig lite inför Göteborgshelgen!
Sen vid fem i halv tre smsade mamma att hon nu var på skype, så jag startade igång min dator och pratade med henne. Vid strax efter tre var jag dock tvungen att lägga på för jag hade ett behov av att föna mitt hår, så det gjorde jag. Kom upp till Huset igen vid kvart över tre och fixade då de få sysslor jag hade. Jag är nu nästan officiellt färdig med att putsa silver!
Sen vid tio i fyra gick jag och hämtade T från SFO. SFO personalkillen A vinkade som ett litet barn när jag kom och det var väldigt trevligt för han ser extremt bra ut! Synd att de killar som ser så extremt bra ut som han gör självklart nästan alltid har flickvän! Men nu ska vi inte gå in på den diskussionen något mer...
Fick i alla fall hem T och vi lekte lite med Findus. K ringde vid tio i fem och sa att jag fick lov att gå ner till mig eftersom jag skulle hinna med tåget. Det var tacksamt och jag fick i mig en Billy's pan pizza, vilket var väldigt gott. Fixade snabbt klart det sista och skyndade fort som fan mot tåget där vid tio över fem.
Åkte samman med S.P mot Oslo och när vi kom fram gick vi och köpte lite dricka och sen till bussen som skulle ta oss till Götet! Självfallet var dock bussen 15 minuter försenat och bussresan var faktiskt väldigt seeeg! Lite jobbigt faktiskt, vi ville verkligen bara komma fram!
När vi kommer till Göteborg så har vi missat pendeln hem med kanske 2-3 minuter! Det var grymt irriterande och speciellt när vi märker att pendlarna bara går EN GÅNG I TIMMEN!!! Hur irriterande som helst! Tog då alltså pendeln som gick 23.17 och kom hem till mig 00.05 ca. Då åt vi fisksoppa, vilket var väldigt gott och nu sitter både jag och S.P här i min stooora underbara älskade säng och knapprar på våra små mini lappisar!

Det är dags för sängen alldeles strax. Flickorna sover samman! Sprite, S och jag!
Imorgon (idag!) blir en helt ny spännande dag med julklappsshopping! TJOHO natta!

torsdag 2 december 2010

Okej så det är torsdag 2 december, alltså min namnsdag och har någon sagt något? NÄ! Fan va kul det känns då ;) Riktigt illa ^^

Och eftersom det är 2 december så är det också dags o visa dagens chokladbit från chokladkalendern!




Och idag lyckades jag tyvärr inte ta mig upp och äta frukost xD Riktigt illa! Men kom i alla fall i tid till jobbet så det var bra. Gick hem och läste efter att ha lämnat T vid skolen och sen somnade jag såklart. Gick upp, läste lite till och åt havregrynsgröt. Sen upp till huset och strök massa skjortor. Sen chillade jag med att läsa en stund.
Gick därefter och hämtade T och D från skolen. De var grymt jobbiga - skulle springa ifrån mig. Men jag vann! (Fuskade liite genom att springa genom hagen! Ägda blev dom när de såg mig stå vid dörren)
Sen läste jag massor medan de lekte och hade sig. Hade det ganska chill, men fick säga till T flera gånger. Han har slutat att lyssna på mig ibland, tyvärr. Passade även på att putsa lite silver.


Sen blev D hämtad och T klädde om inför fotbollen. När K kom hem från jobbet så körde hon T till fotbollen och jag gick ner till mig.
Spelade lite WoW och läste samtidigt i väntan på att klockan skulle bli 19.00 då jag skulle upp till Huset igen o få middag. Det var gottit, trots att jag inte är världens fan av wook. Middag är alltid gott!
Sen ner till mig, spela lite mer dator, lyssna musik och bara läääängta till klockan 17.21 imorgon!

Nu är klockan snart halv elva o dags för mig att sova. Men ska jag det? Nä, har ju såklart glömt att packa! Så får göra det. Men vi höres imon och då är jag INTE i Oslo ^^

NATTA

onsdag 1 december 2010

onsdag

Skriver faktiskt mitt inlägg idag. Vet inte om jag kommer komma ihåg det sen.

Jaa min morgon var som vanligt. Upp, klä på mig, äta frukost (nu är mina mackor slut, vafan ska jag ta mig till imon?!), gå upp till Huset, följa T till skolen, gå hem igen, lade mig o läste och sen somnade jag.
Vaknade av mig själv vid tjugo över elva, startade upp datorn och satte mig o lirade lite ^^ Fastnade där ett bra tag, slet mig inte förrän fem i två (nörd jag vet ^^). Då gick jag upp, fixade med kläder, putsade silver (händerna ser ut som skit). Sen direkt ner och nu fixar min bror med att transfera min älskade hunter Blazy från the Venture CO till Kilrogg. Jag kommer nog bli nöjd i slutändan. Hoppas jag ^^. Men hon kommer inte att heta Blazy mera, utan Bealiciouz som min blogg. Ååå vet inte om jag kommer ångra mig eller inte... jobbigt läge nu asså!
Aja, ikväll blir ingen 18+träff för mig, så J och S ska faktiskt komma hit (: Det ska bli trevligt!

Får se som sagt om jag skriver mer senare (:

Förresten som typ alla måååste veta så är det första december idag och därför har jag öppnat min chokladkalender! Här kommer 2 bilder från det ;)
 
Min choklad kalender
<-

Min första choklad bit ->