söndag 27 februari 2011

norge

Jaa nu är min tur här i Sverige snart över och jag ska få åka tillbaka till kära Norge. Konstigt nog så känns det sjukt mkt bättre att bo i Norge med flickorna där än här. Jag är ledsen att jag måste säga det, men jag trivs bättre där.
I alla fall! Man kan ta Bea ur Norge, men norrmännen följer ändå efter! Igår kväll träffade jag världens skönaste gäng med norska killar! I SVERIGE! Så otippat att av ALLA bord på Trädgårn så valde de vårat! Av alla människor som kunnat snacka med oss så var jag och DOM från Norge (i princip jag i alla fall). Dom tyckte det var jätte skoj och vi dealade fram ett beslut att en av killarna (Mikael) var skyldig oss (mig, Catrin o Denise) minst en dans sen när stora dansgolvet öppnade.
Dansgolvet öppnade och vi drog dit o shakeade loss! Såååå skönt! Det var gött med folk - inte för mkt o inte för lite. Vi skymtade Norrmännen lite då o då, men inte så tillräckligt nära att de skulle komma till o dansa med oss. Men kul hade vi i alla fall!
Så gick han som lovat oss dansen (Mikael) förbi, jag flinade mot honom och bjöd in honom till dansen. Tog ett ögonblick för honom att komma ihåg mig (han var gaaaanska full och Bea var nykter - körde bil). När han husket meg så joinade han oss i dansen och snart vart vi omringade av ett helt gäng med norrmän! Jätte skojj!! Fick meget mye beröm om att jag kunde dansa! Yeah!!
Och så kommer vi till hur jag träffade Martin! Hahaa! En av Mikaels kompisar och de två var dom som såg bäst ut i gänget. Trodde aldrig jag skulle lyckas flörta till mig hans uppmärksamhet - för han verkade ganska så blyg. Nu när jag tänker efter... hur lyckades jag få hans uppmärksamhet egentligen?
Tror att det var så att jag tvingade honom att dansa med oss ordentligt och sen ville han ha något att dricka så vi gick o drack. Han drack en öl o jag tog vatten. Så stod vi där o snackade en stund tills Mikael kom haltande och vi drog tillbaka till dansgolvet. Dansade massvis o det var bara såååååå kul! Vet inte hur jag ska beskriva kvällen annat än otroligt skön! DJn var grym! Folket var awesuuum! Träffade Norrmän! Underbart helt enkelt!

Halv tre går bussen. Den är fullbokad så det är lite seegt att jag måste vänta. Men har en fika klockan tolv inplanerad lite snabbt med Susanne - som hon strax åker till USA för att vara Au-pair!

Jag lär höra av mig när jag är tillbaka i Norge! Puss <3

fredag 25 februari 2011

kopior

Alla vet ju att vi har en okänd tvilling någonstans i världen. Igår på Sticky Top Floor såg jag huuuuur många som helst som såg ut som folk jag känner nu i Norge eller på helt andra ställen i Sverige.
Till exempel en 21årig kille som hette Erik var en exakt kopia av Jonathan som vi känner från Norge.
En annan kille såg ut som Tobias som bor i Skåne och jag var såååå nära på att springa fram o krama honom, men gjorde det inte när jag förstod att... vadfan har Tobbe i Göteborg o göra utan o prata med mig?
Sen såg jag någon som var så sjukt lik Maria Molin som vi känner sedan Norge! Haha sa jag sjukt lik? Det var hon! Hahaha blev sjukt jävla chockad! Var jätte skoj! Så hon hälsar till alla där hemma i Norge! :)
Sen så var det en kille med Dina ögon... jag visste att det inte var Du, för han var alldels för kort. Men när han såg mot mig så var det som att se Dig titta på mig igen. Jag var så tacksam mot att Du inte var där.

Synd på Top Floor att det var såååååå sjukt många 93or där asså! Om 66 dagar fyller jag 20 och då får vi börja gå på lördag så vi slipper småfolket. Dom förstör lite av hela upplevelsen med Sticky Fingers...

Och av ALLA som var där under den kvällen korades min Bror till att se bäst ut. Det var lite sjukt. Jag såg 2 andra killar som såg helt okej ut, resten ska vi nog inte ens prata om! Men det var synd, fick inte dansat med nån av dom killarna som såg okej ut, bara med brorsan o massa uffiga folk! Hahaha men sjukt kul var det i alla fall (:

(en bildbomb kanske dyker upp senare, eller så hamnar bilderna på fejjan!)

nightmares...

Igår hade jag sån uuunderbar kväll med tjejerna! Vi var på Sticky Fingers - Top Floor och dansade tills fötterna gjorde såååå ont! Så totalt grymt värt det!

Men under natten hade jag 2st mardrömmar... det var riktigt jävla hemskt! Det var om exakt samma sak, bara att det händer på olika sätt.
I princip var det så att jag kollar klockan och ser att (i första drömmen) klockan är 18.00 och jag har missat bussen hem mot Norge! Jag har verkligen panik! Hjärtat bultar hårt och jag mår så jävla dåligt! (I andra drömmen) kollar jag på klockan och ser att den är 14.00, jag tror min buss går 14.30 så skriker på pappa att han måste köra in mig, men kommer på att jag inte har packat väskan! Jag springer för att packa den - men nånting händer så nästa gång jag kollar på klockan är den 16.30 och jag har verkligen missat bussen.
Varför drömmer jag mardrömmar om att inte lyckas komma hem? Det är fredag! Jag ska inte hem förrän på söndag! Det är fanemej illa asså!

måndag 21 februari 2011

meeeep

Sista natten i Norge på några dagar! Såååå skönt ska det bli att komma hem! Väskan är packad, men morgondagen är oklar. Blir ju jobb o så, men jag menar... jag har 10 minuter på mig från och med att jag slutar att äta (Billys Pan Pizza) och gå med  en jävla fetto resväska till tåget (ytterligare ca 7 minuter). Det är snö på vägarna. Resväskan är trasig. Jag har ångest, för om jag missar tåget.... då är allt kört! Skickade ett sms till K och frågade om de kanske har tid imorgon att köra mig till Sandvika. Kan ju hoppas på det bästa.

Idag såg jag och T på Tangled (to på rømmen) på Kino i 3D. Såååå sjuuukt mysig film asså! Det var kjempe morsomt! Jag skrattade och grät massor ^^ hihi, men sen vet vi ju hur jag är.

Har även nu senare på kvällen läst massa bloggar och börjar känna mer o mer att... Kanske har jag ett jävligt bra liv trots allt?

Sökte jobbet igen nu då på Narvesen. När jag kommer hem (måndag nästa vecka) ska jag ringa till Heidi igen och så ska vi bestämma ett datum för en intervju. Man kan fanemej hoppas att jag gör bra ifrån mig! Jag skulle lätt kunna tänka mig att jobba torsdagskvällar och varannan lördag! Ohja! Det är ändå lite pengar som jag kan leva bättre på.

Idag är det 70 dagar kvar tills jag fyller 20! Jag längtar faktiskt :) Mest bara för att då blir allt så mycket enklare! Skit samma att jag får köpa på krogen (får ju köpa på vinmonopolet liksom). Skitsamma att allt blir mkt dyrare (ca 1200:- istället för 400:-). What ever att jag kommer in på krogen i Norge (och i princip över allt). Jag lämnar tonåren. Jag kan försöka börja tänka mig själv som en kvinna (inte för jag tycker att det låter snyggt, men inte fan är jag någon tjej eller flicka heller).

Massa udda saker har jag skrivit idag... bjuder på en random bild på mig bara för att hahah!
älska photoscape!

fredag 18 februari 2011

Mio min Mio

Ja dagens jobb idag bestod av att baka kladdkaka (för 3 gången på en vecka) till Gutterna, se slutet på Mio min Mio och ha lite småtävling hem med Trygve. Bra start på helgen :)


Men det jag tänkte snacka om idag är faktiskt filmen Mio min Mio :)


Jävligt coolt att Astrid Lindgrens älskade bok Mio min Mio, blev film av amerikaner.
Jum-Jum spelas ju av Christian Bale (när han var 13år). Man tänker ju på honom som Batman.
Och onde Kato spelas av Christoffer Lee som vi känner igen som Saruman!
I say coool!

Jum-Jum (Christian Bale)


Christian Bale (Batman)




Kato (Christoffer Lee)

Christoffer Lee (Saruman)


Hihihi bara jag som tyckte min information var skojsig?


måndag 14 februari 2011

valentines day

To all my lovely girls - I just wanna declare that I love you of all my heart!
Alla hjärtans dag idag då! Den har jag spenderat genom att jobba! Jag har fixat 3 dagars tvätt (eftersom jag var sjuk 2 dagar förra veckan). Har även gymmat med Sandra A. Det var riiikktigt skönt! Såg att jag inte har haft ett fullt gym program sedan 21/1! Helt sinnes! Men har ju tränat massa annat då ofc. Nästa pass blir nog onsdag, ett Actic Power pass.
Och jag tog faktiskt tillfället (dagen) i akt att skära ut hjärtan ur kladdkaka och ge till mina 3 gutter. Det uppskattade dem mycket. T blev min Valentine idag ^^ Han blev jätte glad över en teckning jag gjorde åt honom.




På tal om nåt helt annat! Kvarglömda grejer från i helgen:

söndag 13 februari 2011

helgen

Tänkte bara berätta lite om helgen.

Fredag:
Jag var ju sjuk så arbetade inte. Det var tråkigt men febern gick över. Jag började piggna till på eftermiddagen och på kvällen kom mina älskade inneboende till mig! Jag älskar er så flickor små <3 Vi bara mös; såg Let's dance, åt glass och lanade facebook som vanligt!

Lördag:
Madde och Sandra väckte oss alla då de fyra på morgonen börjar gapflabba. Luften ur deras luftmadrass har gått ur, de vet inte varför de skrattar och det är riktigt kallt i lägenheten. Inte så konstigt då värmen var inställd på 15 grader. Höjde och vi försökte alla att somna om. Vaknade ändå tidigt.
Jag och Madde åkte vid elva tiden mot Steinskogen. Varför? Jo, jag skulle för första gången i livet ställa mig på en snowboard! Och jag LYCKADES! Jag tycker faktiskt att jag var väldigt duktig som vågade. Det var jätte kul! Klarade 2 åk utan att ramla, ramlade nog mest i liften men den var konstig också! Spåret som man åkte i drog mot en halv vall, så jag slog mig rejält många gånger. Nu i efter hand har jag sjukt ont i kroppen.
Vi åkte hemåt runt fyra tiden och tog det lugnt en stund hemma innan jag skulle upp och jobba och tjejerna skulle till Lysaker på förkrök.
Jobbade från 18.00-00.20, så det var både segt och chill. Jag och J såg på Poseidon ihop. Det är en bra film må jag säga! Man blir ganska så rörd.

Vi gick inte och lade oss förrän vid 04.00

Söndag(idag):
Vid halv elva gick vi inofficiellt upp. Vi såg på TV, lyssnade musik... vid tretiden åkte Madde hem och jag och Emmelie åkte mot en Rimi butik som har söndagsöppet i Bekkestua! Där väntade vi i en halvtimma sedan på bussen hem igen.
När vi kom hem åt vi glass, såg på Grease 2 och sedan bakade Emmelie kladdkaka åt oss! Det var såååå gott! Nom nom nom! Sedan dess har vi bara myst och just nu går Minuten på SVT1. Emmelie skall strax åka hem och Sandra inte långt senare. Så det blir en tidig kväll isäng ikväll! Men det är mysigt det också.

Tack för en härlig helg tjejer!

lördag 12 februari 2011

excited!

Inte sovit särskilt mkt inatt.. några gaaalna jenter började asgarva vid fyra i morse? Och sen hade luften i deras luftmadrass gått ut. Sen vart det kallt i lägenheten... massa problem alltså! Men vi somnade om i alla fall!
Idag, ska Bea för första gången i sitt liv ställa sig på en snowboard! Jag är nu frisk - bara en minimal förkylning kvar, Nu kläs det på o sen bär det av! Nice nice nice! Taggad faktiskt! Kommer bara dö tretusen gånger men hahaha

nä jag skriver senare!

torsdag 10 februari 2011

lego

Jag satt och byggde med lego. Jag var hur lycklig som helst! Jag byggde värsta fina huset. Det var riktigt fint! Började med en trädgård. Jag hade lite lego hinder och tänkte bygga en hage eller en paddock för hästarna. För jag visste att det fanns hästar i lego lådan. Jag är i total extas hur lycklig som helst!
Men så...! Jag har inte placerat några lego gubbar än. De ligger lite över allt. De börjar leva! Dom attackerar mig! Dom skadar mig! Slår på mig (fråga mig inte hur jag kan känna sådan smärta av lego gubbar...)!

Och så vaknar jag. Klockan är 04.03 och jag mår helt sjukt dåligt! Halsen är ihopsnörd, mitt huvud dunkar och jag känner febern rusa i kroppen på mig. Men jag är inte varm. Jag kallsvettas inte ens. Jag tror att det kommer till att gå över. Så jag lyckas somna om...
Vaknar igen vid 06.00 och kan inte svälja. Det är fortsatt en och en halv timme tills jag ska gå upp. Jag klarar inte av att rulla på sidan och få fram halstabletterna. Kroppen är så stel och det gör så ont. Somnar om och vaknar när klockan ringer. Försöker sätta mig upp. Det tar mig tio minuter. Då ringer jag K och berättar hur jag mår. Hon säger åt mig att stanna hemma och krya på mig. Gick ut och lade mig i soffan. Det var svalt och skönt där. Jag somnade om. Klockan tio satte jag igång datorn. Har sovit till och från hela dagen. Läst en hel del har jag också gjort. Sett film och lite Prison break. Runt femtiden mådde jag som värst. Så dåligt hade jag inte mått på hela dagen. Tog ännu en ipren då och mår nu bättre, men febern finns fortfarande inom mig.

Nä nu pallar jag inte skriva mer. Jag tänker sova strax. Och inte drömma fler lego mardrömmar!
Natta!

onsdag 9 februari 2011

vad heter det när man köper katt?

Miss(e)handel!

Fult o skriva så kanske, men det är misshandel jag tänker skriva mest om. (Sandra befallde mig att jag var tvungen att skriva ett inlägg, så då gör jag det). Men det är ingen person som har misshandlat mig. Det är en kälke. Denna kälken har givit mig blåmärke på vänstra skenbenet. Vänstra armbågen båda höfterna. Jag har en bula i huvudet efter att ha kört på en liten pojke. Jag har granbarr överallt efter att ha kört ut över kanten. Där kom jag inte upp, så Emma fick dra upp mig. Jag tackar att jag inte var allt för långt före eller efter. Tjejerna sa att de bara hörde ett skrik så de stannade. Mig såg de ju inte. Jag hade så mycket snö i ansiktet att det var svårt att skrika.

Ojj har jag glömt att säga vad det var vi gjorde? Det var 18+ träff och vi skulle åka kälke i Korketrekkern. Huuur morsomt som helst! Riktigt skoj! Men det var svårt att styra, det tog lång tid att hitta dit etc. Så värt det! Och massa blåmärken. Jag och Madde ska tävla om vem som har flest blåmärken imorn. Vet inte om jag vågar lita på att vinna!

Vi gjorde två nya bekantskaper idag. Maria och Daniel (eller sa jag fel nu?). Sen kom vi fram till att S.G kan ta sig. Han har tydligen raderat mitt nummer efter vårt avslutade träffande. Moget liksom? Nä, killar är skit. De visar sig alltid till slut!

Nu är jag allt för trött för att orka komma på mer. Jävlar vilken träningsvärk jag kommer ha imon. Känner i axlarna! Har ju tränat sånt Actic Power pass idag med Sandra A. Jätte skönt var det, men ojj jag kommer ha ont imon! Hihi

Puss på alla!

tisdag 8 februari 2011

vänskap

(Okej, så jag gjorde en likadan läxa som lille T idag. Enjoy)

Hur är en bra vän?
    Jag tycker att en bra vän är någon som kan få mig att skratta. Någon jag kan vara mig själv med. Något att leka med (haha!). En bra vän lyssnar när jag behöver prata. En bra vän tar sig tid att bara va' när man behöver det. Det ska inte finnas några krav när det gäller vänskap. Den skall bara vara där i vårt och torrt. Jag har hellre några få riktigt bra vänner än många ytliga. Varför ens orka ta sig tid till någon som aldrig skulle orka lyfta ett finger för att hjälpa en på rätt köl?


Hur är jag när jag är en bra vän?
    När jag är en bra vän... oj, så svårt detta är! Jag ställer alltid upp. Jag tar mig tid ochlyssnar alltid. Även om jag är någon helt annan stans så finns jag alltid där för mina vänner om de behöver mig. Är min vän ledsen kan jag alltid vara ledsen med den eller försöka muntra upp den. Jag försöker att alltid ta mig mycket tid att ha kul med mina vänner på ett eller annat sätt. Jag är givmild mot andra och snål mot mig själv.
Jag älskar mina vänner! <3

måndag 7 februari 2011

sorry

Är allt för trött för att orka blogga seriöst nu. Hade Emma på besök en stund så fick ätit lite svenskt godis. Saknar mina andra flickor grymt mycket! Men er träffar jag på onsdag <3
Sen saknar jag min familj enormt mycket och dem träffar jag nu om typ 2 veckor! Ska bli jätte härligt! Och massa krogen!! Eftersom man inte kommer in i Norge får jag kröga av mig i Sverige! Hihihi

Nää natti nu, fan va trött jag är...

söndag 6 februari 2011

trett

Så jag har fortsatt inte slutat jobba. Det suger ganska hårt. Så trett att jag inte vet vad jag ska gøra. Men har haft en koselig dag med gutterna. Jag och J gjorde kyllingsalaten som vi spiste till middag. Ååååh så gottt det var! Har jag tur så finns det kvar imorgon før mig att spise till lunch!
   Jag och T har spelat massa omgångar Uno, han begynner att bli skikkeligt flink til det!

Har faktiskt inte mer att sæga tror jag. Att jag ær trøtt, lær alla ha førstått nu. Och orkar inte snacka om något mer. Hihih okej, lite skoj, tror K's væn typ liker mig eller nåt, før han sitter och kollar på mig! Varfør ær søta pojkar typ bara 14 år hahahahaha (men då ær de ju pojkar och inte "men" som jag antar man må sikta på). Hihihhihihihhi

fyfaaan sick

Vad är det bästa man kan göra en söndag? Sova så länge som det bara går tycker jag. Att bara kunna ligga och dra sig i sängen och inte behöva bry som om att vakna. Det är det bästa, en chill söndag.
   Så kommer vi då till mig... lille T kom ner till mig klockan SJU på morgonen!!!!! KLOCKAN SJU!!!! Fattar ni hur trött jag är?! Jag menar, jag fick inte lägga mig förrän mot ETT på natten!!! Helt sinnes! Vet inte vad jag ska ta mig till. Inte kunde jag somna om heller.
   Så vi har haft barneTV på och jag har förstökt att somna om. När inte det gick startade jag upp datorn och började läsa lite bloggar som jag har missat. Men liksom VAFAN! Sju?!
   Klockan är nu halv tolv. Har alltså varit vaken 4½ timma. DET ÄR SÖNDAG FÖRFAN! Och jag ska jobba ända till någon gång ikväll! Fan...

Och har kört J på träning, så måste vänta tills jag kan hämta honom igen. Fan... jag är så trött...!

Sen vart jag så jävla chockad och rädd igår kväll!
Sandra, Emmelie och jag hade för några helger sedan en diskussion om Andar. Vi läste lte på internet och sådant. För första gången (när jag tänker efter har det skett många gånger) så reagerar jag på att Findus (katten) bara stirrar på dörröppnnigen till TVrummet. Det är ingen där. Tidgiare har jag bara trott att han tror att det är hans mor eller syster, trots att det aldrig har vrit någon där. Inte heller har det varit någon spelande skugga.
   Så kom jag att tänka på det som T fortalte mig för några månader sedan. Att för några år sedan så fanns det en swimmnigpool i hagen. Under en fest var det någon som dog (minns inte om han drunkade eller vad som skedde). Jag är inte mottaglig - tror jag inte i alla fall.
     Vilket som kom jag och tänka på allt detta och Findus kröp under täcker för att undkomma (?) dörröppningen. Jag var nite rädd som man kan tänkas bli. Menar, det var inte samma känsla som när man blir rädd under en skräckfilm. Jag blev bara rädd på den måten som att tårarna bara rann. Jag ringde då till Sandra, som vart så orolig för mig att hon tvingade Madde att ringa mig. Älskar er tjejer <3

Vilket som.... jag var sjukt rädd, men lyckades somna tillslut.

fredag 4 februari 2011

fri-dag!

Japp eller nästan helt fri dag! Jobbar några timmar sen. Slutar fem eller sex, vet inte riktigt. Får se vad som sker. Tror jag överlever om ingen av mina flickor vill träffa mig. Att bara kunna vara ensam funkar också när man vet att man måste jobba imorgon igen...

Men till skojjigare grejer! Janne (som jag träffade dagen efter julafton) sov hos mig från igår. Det var sååå koselig! Längtar till vi kan göra om det igen. Gutterna var så snälla när hon var här, var nog jätte spännande att jag känner någon norsk tjej! (Just det, som om inte alla fattat det är Janne ett norskt tjejnamn!)

Aja, får se om jag skriver senare! Min marabou chokladkaka är slut o det suger!
BTW, så går jag nu omkring i endast tjocktröja! Jackan bor hemma!! UNDERBART! Väck med snön nu så vi kan få sommar o sol o värme!!

onsdag 2 februari 2011

onsdag :)

Får väl skriva ett seriöst inlägg om denna speciella dag också! Hmm...?

Först då en helt okej morgon. Kom upp ur sängen ordentligt o jobbade fyrtiofem minuter på morgonen. Sen tillbaka ner till mig o såg lite My Little Pony (haha jag vet, jag är udda!). Sen gick jag hem till Emma (jag tänker fanemej inte orka skriva förkortningar på viktiga personer längre). Vi gick ner till Sandvika (märk gick!) där Emma skulle fixa med norskt personnummer o grejer. Kollade en snabb sväng inne på Storsentra (skulle visa vart Gina Tricot ligger). Gick sen hem till henne och drack kaffe (jag börjar faktiskt vänja mig!!) och åt tonfisksallad. Sen när jag skulle gå hem för att börja med dagens sysslor så började min mage att löpa amok mot mig! Jag fick sådana hemska kramper i magen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen!!!
Tillslut lyckas jag ta mig samman och skyndade snabbt att göra mina sysslor, hämta T fra skolen och sen få honom till att göra läxorna. Jag slutade 35 min efter att jag skulle eftersom J ville lära sig att stryka skjortor (!), så det lärde jag honom.
Ner till mig, försökte andas och få magkrampet att gå över.... tillslut gick jag då mot tåget som går mot Oslo. När jag står på perongen och tänker mysa med musik, så märker jag att jag inte har mina hörlurar med mig! Jag menar PANIK!!
Aja, överlever o åker in o träffa Madde på Oslo S (eftersom Sandra o Emmelie dissa dom jeevlarna!). Så går vi o leker lite på 18+ träffen vid Kyrkan. Det var ändå mysigt o skojsigt. Very well, sen journey hem igen och om den resan får ni läsa i föregående inlägg.

Ciao!

oh my...!

Din okände tvilling? I alla fall i profil! Jag vet ju att alla har en okänd tvilling någonstans i världen. Jag vet att min egen bor i typ samma stad som jag. Många som har sett henne, men jag vet inte vem hon är. Men jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle få se din! I alla fall dig i profil. Det var så sjukt! En sådan vacker syn att jag bara ville gråta! Men vem sätter sig och glor ihjäl sig på en okänd människa på tåget och bara börjar gråta? Ingen aning... jag höll mig i alla fall.
Men jag kunde inte sluta stirra! Jag menar... ingen har någonsin berört mitt hjärta så som du gjorde! Vet inte om någon kommer att göra det? Du hade hård konkurans mot min första. Det tänker jag inte ljuga om. Men han var som sagt min första och jag kommer alltid att älska honom. Det vet han nog om. Men till dig sa jag aldrig att jag älskade dig. Jag vågade inte, du gav mig aldrig chansen.... du ville inte.
Och så ser jag dig idag! Eller, jag ser en kopia av dig i profil. Ni var inte så lika när han såg mig rakt i ögonen. Där var inte likheten så stor. Han trodde antagligen att jag var helt psyko i huvudet. Stackarn...

Åh han var så vacker! Som dig...

Kommer aldrig att få uppleva något som dig igen. Det tror jag inte... men ändå satt jag där på tåget och tänkte "hoppas han går av på samma ställe som jag... hoppas!" Varför hoppades jag egentligen? Ingen kan vara som dig? Jag kommer aldrig att få någon så bra som dig...? Det värsta var, att han GICK verkligen av på samma ställe som jag! Först gick jag precis bakom honom, märkte hur mycket kortare än dig han var. Sen gick jag om honom ett tag. Och sen gick han om igen och försvann...
Jag bröt nästan ut i tårar! Det var vackra ögonblick när jag i verkliga livet fick se någon som dig. I profil om inte annat...! Fast jag fick tänka på sminket, så jag gick hem och jag var bara tvungen att få ner detta om dig i ord.

<3

tisdag 1 februari 2011

avslut

Då har man äntligen avslutat ett kapitel i boken om mitt liv. Never more ett endast sexuellt förhållande. If you want me, now you get all of me. Nu pallar jag alltså inte mer av detta. Dags att acceptera singel livet eller finna Dig (vem du nu än är) som jag ska spendera hela mitt liv med.

I only want True Love, and now I will only Reach for the stars!

men what?!

Vad fan är det för jävla problem med vårt motpartssläkte med slang mellan benen? Hm? Någon som kan skriva en fucking manual eller något hurfan de fungerar?

Jag menar...?
Vad är det som gör att jag bara möter killar som bara vill utnyttja mig för sex? När tjejer som säger "Jag vill aldrig ha ett förhållande, det är så mycket roligare att vara singel" helt plötsligt har funnit världens finaste kille som vill göra allt för dem och då tänker "Kommer jag klara att vara seriös med honom?".... jag menar vafan! Jag är ju redo för hela kittet inom en framtid. Jag vill ha en framtid! Jag tänker inte vara för på med killar, men dom är ju bara helt fucking unbelieveable! Så som de håller på o vill ses o försöker få mig o gilla dem, "att släppa till"... jag PALLAR inte mer!!!!
Bara för man tror man har hittat någon, som sen visar sig vara skit.... man hamnar hos någon annan, som man vet det bara är en sak i skallen. När en annan dyker upp som man inte vet, ja då plötsligt vill fan ALLA ha en! Vad är grejen?

Fan de suger att man inte är lesbisk...