tisdag 30 november 2010

tisdag

Idag är då tisdag och sista november! Jag har idag varit här i 3 månader! Kom ju den 30 augusti!

Så vad har skett idag?
Jag gick upp o hade min vanliga morgon. Efter att jag lämnat T så drog jag ner till mig och började läsa om House of Night serien. (en vampyrserie <3) Eftersom jag är färdig med alla Lord of the Rings nu, så kan jag fan fortsätta med engelska bara för det är så underbart <3
Men jag somnade faktiskt tyvärr runt tio och tjugo över elva ringer mamma (<3!) på mobilen och det var jätte mega mysigt (: Så vaknade där o fortsatte att läsa en stund.
Sen gick jag tillslut upp i huset o donade lite. Putsade massa silver.

(skillnaden är knapp att se, men det blir en rejäl skillnad!)

Efter det så chillade jag lite med att fortsätta att läsa. J kom hem från skolen och vi satt i var sin soffa o snackade lite om vart annat. Trevligt! Och Katten Findus var på bus o kel humör, så de var mysigt det med!
Tillslut blev klockan tillräckligt mycket för att gå och hämta T från SFO. Så det gjorde jag. Vi kom hem efter ett tag, för T var mycket låååångsam.
När vi väl kom hem, ordnade vi med säcken, jackan, matboxarna etc. Sen slog vi oss ned och pratade om Titanic! För T hade lånat en bok om den på skolbiblioteket. Det var mysigt och facinerande att bara sitta och läsa en sådan faktabok om det (har ju bara sett film och läst romaner om det). Någon som vet hur lång Titanic var?
Sen var det dags att fixa hans läxor och de gjorde vi. Tjugo över fem kom jag därifrån och jag skyndade mig ner till mig, slängde i mig en Billys panpizza, hoppade in i duschen och gjorde mig redo att gå på Julmarknad med M och E. Jag hann tack o lov med Tåget, så vi möttes upp ca 18.40 vid National Theatret.

Så vi gick runt och kollade och provsmakade lite. Det var väldigt mysigt (: Gick där en liten stund, sen drog vi till Donken och käkade! Asgött ;D Och härliga samtalsämnen hade vi också xD Hahaha stackars folk som satt där om de hörde oss hihihihi ^^
Vi drog väl därifrån runt tjugo över nio och då begav vi oss hemmåt. Kom hem redan vid tio i tio. Så blir väl sängen snart!


Bjuder på lite fler bilder från kvällen ;) NATTA!
 




<3












måndag 29 november 2010

ny vecka, nya tag! eller...?

Så då var det måndag igen! Jag hade min vanliga morgon. Vaknade vid halv åtta - gick upp tjugo i. Guuu så trött jag var! (blev sent igår...) Åt frukost, gick upp till huset, följde T - rättare sagt... sprang med honom för vi vart jätte sena! Gick hem till mig o skulle bara läsa några sidor i soffan.
Jag vaknade igen vid tolv och då gick jag upp till huset och fick faktiskt gjort massor på den där 1timma o 30minuterna som jag spenderade där. Sen hämtade jag T och fick med mig D på köpet. De gjorde läxorna och sen lekte de med Bayblades (eller vafan dom nu heter). De hade moro så jag var nöjd (satt i soffan o läste!). Sen när de började tröttna så stal de den bärbara datorn o spelade lite spel. Tills jag förstörde det roliga o sa att de inte fick lov. Då blev T väldigt arg på mig, men det gick ok när jag sa att de kunde ta o spise litt.
De åt och jag åt lite jag med, sen fick de fakiskt (tyvärr) lov till att spela lite Lego Indiana Jones. Men det blev bara i en halvtimma. Så kändes ändå okej. Sen så lekte de lite med hans gummiboll och damn vad irriterad jag blev på honom! För han höll på o förstöra massa saker o när jag sa till blev han tyken och arg. Tillslut lugande han ner sig och D skulle åka hem. Så vi gick upp på hans rum o lekte lite med Lego och skrattade gott åt när vi försökte träffa en lego gubbe med ett flygplan. Det var mysigt (:

Sen kom K och A hem och jag gick ner till mig en snabbis, startade datorn och sen åkte jag till Kiwi och köpte lite mat. Kyl o frys har stått tomt nu i helgen.. lite illa faktiskt. Spenderade 275 NOK! Och då glömde jag ändå bröd.
Men men jag överlever.
Sen bar det av hemmåt igen och jag gjorde middag till mig själv, spelade lite WoW och har snackat med trevligt folk. Strax blir det nog sängen. Läsa lite mer kanske jag ska göra också. Vi får se.

Snackas imon! Natta!

söndag 28 november 2010

söndag

Söndag:
Jag vaknade halv åtta av nån jävla anledning och hade MASSA problem att somna om. Men jag lyckades faktiskt. Tack och lov. Vid kvart i tio däremot gick det inte mer, och M vaknade vid tio över så då låg vi o tjötade i en timme - för sen vart det typ frukost.
Det var jätte gott med frukost och jag blev sjukt mätt. Sen var M's värdmamma så snäll och frågade om jag ville ha skjuts hem - eftersom hon skulle till Sandvika så jag tackade tacksamt Ja. Skulle träffa S.G också - han skulle komma hem till mig - så var skönt att slippa ta buss o greja med o vänta på tåg o massa sånt.
Så kom hem där omkring två och städade lite smått innan jag gick o mötte upp S.G. Det var trevligt o träffas. Vi såg på Casanova, lyssnade musik och såg på Animal Planet o Discovery Channel. Grymt coolt!
Sen for han hem med tio i åtta tåget, så har typ bara tjötat med M sen dess. Väldigt mysigt o trevligt!
Ska fixa nåt o käka strax, sen spela lite WoW och fortsätta tjöta med M. Förhoppningsvis kommer jag isäng i tid - för det har jag inte gjort den här helgen :p

Hörs väl imon! Natta!

lördag

Då kommer här en summering av vad som skett under gårdagen.

Lördag:
Vaknar sådär helt okej och verkligen stooor segar mig upp ur sängen och allting. Pratade med M eftersom jag skulle träffa henne i Vinterbro och hon tjötade på att jag skulle skynda mig. Jag kom iväg tio i ett från mig och var i Vinterbro vid två.
Mötte M och fan va kallt det var! Min nya bandana som jag fått av A älskar jag verkligen (sitter med den just nu på huvet ^^). Så vi gick där inne på köpcentret och skulle köpa lite julklappar om vi fann någonting. M köpte 2 stycken och jag hittade bara saker jag ville ha. Jobbigt läge!
Sen i alla fall när vi skulle dra därifrån så ser vi bussen och börjar TOKspringa! Jag är framme o slår på bussens vägg men han bara kör iväg! JÄVLA BUSSCHAFFÖR! Får vänta en halvtimme, så köper varm choklad (och snor en halv kopp eftersom den bara fylldes upp till hälften o vi ville betala för en full kopp. Hihi). Sen kommer bussen tillslut och vi åker hem till M som ju bor i Dröbak.
Först när vi kom dit gick vi husesyn, sen åt vi middag (pasta carbonara), sen spelade vi wii tills hennes familj kom hem. Då fick vi sällskap av gossarna och hennes värdpappa D. Det var väldigt kul! Så vi spenderade största delen av kvällen framför tv'n med wii kontrollen i högsta hugg. D slog självklart mig o M jävligt grovt och det är fan illa xD

Han vann över mig i Hula hoop med 1 jävla poäng! Hur illa som helst!

Dock blandade han mig en grogg som var jätte god o jag svepte den ganska så snabbt - vilket chockerade honom. Sen kläcker jag ur mig att jag aldrig har fått en koffein kick så han säger att han kan fixa det åt mig. Han blanda typ en fyrdubbel esspresso till mig som jag sveper lite sådär. Fick jag någon kick? NÄ! Jävla immunitet!
När vi bestämmer oss för att nää nu ska vi göra Dröbak osäkert, så fixar vi oss på fem minuter o går ut. Vi tänkte gå till Hotellet, men nää där var det 20 årsgräns enda gången typ o klart vi ville ut då. Så vi tar oss en promenad i snöyran o kylan. Var väldigt skönt. Sista streckan halkade vi fram samman med M's granne. Det var jätteskoj!
När vi kom hem igen till M, så lade vi oss o försökte värma oss i M's säng. Vi loggade även in på Chat.no och roade oss några timmar. Vid halv fyra släckte vi lampan, men jag vaknade vid halv fem igen av att S.G skickade sms till mig. Somnade gott om sen.

Tar söndagen i nästa inlägg (:

CIAO!

fredag 26 november 2010

fredag!

Okej jag har alltså 6 minuter på mig att avsluta detta fredagsmeddelande! ILLA!

Vad har skett idag?
Tjaa...
Jag gick upp sådär vid tjugo i åtta, klädde på mig, åt frukost, gick upp till Huset, följde T till skolen (tjaa så som en vanlig morgon ser ut nu för tiden).
Sen däremot gick jag inte och lade mig! Jag satte mig faktiskt vid datorn och spelade WoW! Hihihi ^^ Satt där ända fram till tio över två (jag är nörd jag vet!)
Sen bar det av fort upp till huset, fixade med disken, med kläderna och hämtade T igen vid fyratiden (brukar hämta honom halv fyra, men eftersom det på fredagar är lite mer morsomt på SFO så bestämde vi att det blev senare).
När vi gick hemmåt så försökte vi hitta lite isfläckar att "skli" på. Alltså glida runt. Vi hittade en i backen nära Huset - som jag förövrigt nästan alltid halkar i! Och det tyckte han var kjempe moro!
När vi kom in då, så dröjde det inte länge förrän K och A också kom hem. Jag och T bad om lov och gick ner i källaren o såg lite på TV. T var så mysig. kröp upp i knät och mös. Blev verkligen sentimental ^^. Efter att ha sett 2 avsnitt av världens dåligaste show (Phineas and Ferbes) så gick vi upp och läste nästan ut Pettsoson o Findus boken. Riktigt skojjigt var det. Dock kunde T knappt sitta still.
Sen fick jag äta middag där - Lax o nån sås. Mycket gott! Blev även glass till dessert.
Sen har jag bara suttit här nu i flera flera timmar (eller aa sen sju) och inte gjort ett skit inprincip.

Får se vad som sker mer. Ha de gött nu, nu är klockan tolv! TJoho!

torsdag 25 november 2010

tojsda!

Idag! Ja vad har skett idag? Inte mycket.

Gick upp, klädde på mig, åt frukost, borstade tänder o håret, knallade upp till Huset vid åtta, följde T till skolen efter MASSA tjat! Lat var han idag. Kom i alla fall i tid vilket var väldigt bra. Gick tillbaka hem till mig och sov till elva. Grymt skönt var det. Sen upp o chilla lite innan jag gick upp till Huset igen för att göra lite sysslor. Fixade med disken, vek tvätt o lade de i dess rätta platser o strök några skjortor innan jag fick gå och hämta T igen.
Väl hemma var det läxor, skriva på bursdagskort, äta lite och sen blev T jätte arg på mig och gick ensam och lekte på sitt rum i flera timmar. Bara för han tyckte att han hade skrivit stygt på bursdagskortet och jag sade att det inte alls var det.
Sen kom han ner och var världens gosigaste några timmar senare. Vi läste lite Donald Duck och sen ryddade vi lite på hans rum. Han blev lite irriterad på mig då med, men det gick greit.
Sen kom A hem och T var då ombytt för Bursdagskalaset som skulle vara nere på Skolen och jag gick hem till mig.
Har sen dess faktiskt spelat wow och ätit lite tortellini. Gottit var det (:
Om ett tag blir det att gå o lägga sig. Så, detta var min torsdag!

Natta!!

Bara för att M har sagt att jag behöver fler bilder på min blogg så kommer här en bild på min Pilgrim's festival klädda level 80 Night Elf Hunter Blazy. Enjoy!

onsdag

En av mina favoritdagar i veckan. Onsdag. Mitt i veckan, snart helg, träff i sv. kyrkan.

Vad har jag gjort idag då?
Vaknade, åt frukost, gick upp till Huset, tog T med till Skolen, gick hem, läste lite, åkte hem till S.P, chillade där, åkte hem, fixade lite disk i huset, gick ner till mig, chillade, duschade, gick upp till huset och fortsatte med disken, började putsa silver, gick ner för o hämta T från SFO, drog med honom tillbaka hem (det tyckte han var morsomt), putsade mer silver med T's hjälp, gjorde läxor, läste klart ett kapitell från Petsson o Findus, sen så var klockan tio i fem och jag slutade!
Då gick jag ner till mig och spelade lite WoW (vet jag är nörd!^^) Sen blev klockan mycket och jag skyndade mig till tåget.
Åkte med S.P till Oslo, mötte upp en kryckig M och så skuttade vi till Kyrkan. Det blev att gå in, hälsa, betala bowlingen och gå igen.
Väl på bowlingen. Tjaa det var faktiskt lite kul. Jag är bäst på att vara sämst i bowling ! Var dock grym när jag spelade åt S.P, så det var lite skumt. Hihihi!
Sen så drog vi oss mot Oslo S igen när vi var klara med bowlingen. Fick oss massa goda skratt. Stackars söta lilla M ^^ Hihihi kryckorna var dock en bra raggningssak, så det kanske man måste prova någon gång ^^

Aja, har sen jag kommit hem, spelat WoW igen. Och snackat med lite folk på msn, min bror på Skype. Finns ingen bättre människa i hela världen än min lillebror! Älskar honom över allt annat, han är min bäste vän <3

Nu blir det natta! Klockan är fan över tolv, så räknas egentligen som torsdag nu. Ojdå, dåligt ^^
Hiihi NATTA

tisdag 23 november 2010

tisdag

Okej en "dålig" nyhet. Jag har börjat spela World of Warcraft igen. Jag kunde verkligen inte låta bli! Det är helt underbart, men så imon kommer det att bli helt förändrat för den där nya patchen som kommer ut inför Cataclysm.

Vad har annars hänt idag då?
Gick upp vid halv åtta, åt frukost, gick upp till huset kvart i åtta, lärde mig putsa silver, läste lite för T, följde T till skolan, gick tillbaka till huset och putsade mer silver, gick ner till mig, chillade och wowade, sen kom pappa och sen snabbt ner till Sandvika och köpte lax, tillbaka till huset, ner och hämta T från skolen, tillbaka med honom till huset och sen så slutade jag!
Klockan var då kvart i tre och jag har typ inprincip inte gjort ett skit sedan dess. Spelat wow har jag gjort, sov faktiskt en liten stund, såg en Air Bud film, lyssnat massa musik (älska att inte ha reklam!). Åt lite korv, köttbullar o pasta till middag. Även ätit massa pepparkakor!

Just det ja! Den varannan veckliga delivern av varor till mig kom ju idag med pappa (:
Vad fick jag då?
* Min silvriga julgran
* En chokladkalender
* Pepparkakor
* Julmust
* Godis
* Tuggummi
* Oboy
* En tomteluva (fel, men det löser sig)
* Min House of Night bokserie
* 2 brev

Aja, nu är klockan lite mycket. Så ska nog sova strax.
Natta!!
Imon blir det nog o besöka Sandra på förmiddagen o bowling med folket från Sv. kyrkan på kvällen! Tjoho!

måndag 22 november 2010

ny vecka nya tag! eller?

Haha glömde nästan av att blogga idag! Ojojoj ^^

Så vad har skett idag? Inte mycket faktiskt.
Förväntade mig en liiiten utskällning pga att jag inte städade igår, men det fick jag inte. Fick däremot höra att jag ska få extra betalt för att jag sov där i torsdags-fredags. Så det var goda nyheter såhär innan jul.
Följde sedan T till skolen, gick hem och somnade... självklart! När jag vaknade så gick jag upp och använde mitt nya Visa kort för första gången! Köpte Spotify unlimited (hata den där jävla reklamen!) och en ny laddning på wow-kontot ^^ Älska spelet!
Sen spelade jag lite o lyssnade musik innan det var dags att hämta T från skolen. Då vi kom hem var det läxläsning som gällde, sen lekte vi lite med "gissa vad jag tog bort". Det var mycket morsomt! Och sen hur mysigt som helst läste vi lite Pettson och Findus! Eftersom deras katt heter Findus efter katten Findus, så var det extra mysigt när vi hade honom i knät.
Sen kom K och A hem tidigt från jobbet och jag fick äta middag där. Stannade till tio i sju när jag skulle slutat fem. Hihihi

Och imon måste jag börja kvart i åtta och inte åtta som jag brukar. Och sen ska förhoppningsvis pappie komma hit imon!  Saknar honom och resten av familjen så sjukt mycket! Har pratat med lillebror inprincip hela kvällen på skype! Mycket mysigt (:

Aja, nu ska jag cama lite med M sen blir det natta!

NATTA :)

söndag 21 november 2010

Slut på veckan

Okej, så nu är det dags att sova för kvällen. Jag har i och för sig sovit väldigt mycket idag och är ändå så sjukt trött. Men det är slitsamt att vara uppe till sent på nätterna. Jobbigt värre.
Vad har jag då gjort sen jag skrev senast?
Jag har sett och sovit igenom Lord of the Rings - The two towers (extended edition). Dåligt att sova delar av den. Illa... sen har jag pratat med älskade C på skype. Även pratat med pappa o lillebror. Mycket mysigt <3 Saknar min familj så det gör ont.
Har faktiskt inte gjort så mycket mer, lagat lite middag. Inte städat i Huset som jag borde ha gjort, vilket är mycket dåligt. Skäms verkligen över det, men jag har varit så sjukt trött o seg att det bara inte funnits orken till det.

Så, jaa nu säger jag bara god natt och hoppas att alla får sova så grymt gott!

i brist på annat

I brist på att göra någonting annat så tar jag och skriver lite här. Jag vet väl inte direkt vad jag ska skriva, men bara sugen på att göra det.
Vad har jag alltså gjort nu sen jag vaknade?
Tjaa... vaknade runt halv sju o kände VAFAN gör jag vaken? Drog täcket över huvudet, vände på mig och somnade om till tjugo över 12. Det var extremt skönt!
Sen gick jag upp för jag kände att jag inte borde sova bort hela dagen och jag var orolig att jag inte skulle orka sova ikväll och det hade varit mycket dåligt, eftersom jag ska jobba igen imon. Gick upp i alla fall och gjorde mig 2 mackor med räkost på. Nam nam var det!
Sen har jag typ inte gjort mycket mer. Sett lite Charmed avsnitt, snackat med M på msn och A på fb. Lite trevligt sådär. Även käkat pasta med pastasås. Det var faktiskt väldigt gott, inte så mättande dock tyvärr. Vet inte om jag ska traska upp till Huset sen och se om jag får middag där. Har sagt att jag ska upp dit o hjälpa till o städa, men är så äckligt seg att jag inte vet om jag orkar! Dåligt...

Aja, nu är det typ så som dagen sett ut hittills. Får se om det sker nåt annat skojjigt.

That was that from Bealicouz at the moment!

en oplanerad spontan lördag

Okej klockan är fan halv fem på morgonen och jag borde egentligen sova, men eftersom datorn var på så passar jag på att skriva ner lite nu.
M sov ju hos mig från fredag till lördag, så vi chillade gärnet nästan hela lördagen. Tog oss en tripp ner till Sandvika och köpte oss lite mat och gotteri som vi spiste när vi väl kom hem igen. Det var jätte skönt att bara ta det lugnt och vi hade planerat att chilla under kvällen också, men så blev det inte.
Vi drog istället spontant in till Oslo, väl där inne fick vi höra att S och H hade fest och att vi fick lov o komma dit om vi ville. Så det gjorde vi. Fan va kallt det är utomhus nu för tiden asså!
Vi kom fram till festen och de hörde då tyvärr inte klockan, så när H och hans vän L skulle gå o möta några tjejer vid T-banan fick han sig en rejäl chock av att vi stod precis utanför dörren. Lustigt värre! Men vi blev i alla fall insläppta då och gick upp till själva festen. Vi kände oss ganska malplacerade där - vi var de enda tjejerna än så länge. Woho!
Men folket var trevligt o så, så det var ju kul. Men fan så segt kvällen gick. S typ vägrade snacka med mig o H sa att han typ skulle göra det eller nåt? Weird. Aja, sen i alla fall så lyckades vi hitta nån vi kunde snacka med och det var jätte kul! Finns verkligen massa roliga människor i Oslo som är från Karlstad! ^^
H's lillebror som också blir H (fast vi kan kalla honom Hjr om nåt skulle vara)... Hjr i alla fall lagade mat som vi hjälpte till att äta upp. Det var väldigt gott!
Aja, massa jobbigt blev det senare när vi skulle hem. För M ville sova hemma - vilket jag förstår - och t-banan typ slutade gå o massa jävla skit! Vi tog oss tillslut i alla fall in till Oslo S där vi såg att M's buss inte gick förrän halv fyra. WOHO! Klockan var liksom två typ!!!
Så M och jag gick till donken där vi träffa två svenska 26åriga killar som vi diskuterade Harry Potter översättningar med ^^ De ville verkligen inte tro på oss, vilket roade oss ganska mycket ^^
Sen gick vi i alla fall för att ta våra bussar och min var bara 3 minuter sen tack och lov. M's buss var typ 25minuter sen! Ett helvete för henne, stackarn!
Som sagt, nu är jag hemma och nu säger jag god natt för den här dagen!
Hörs väl imorgon (hehe eller bara senare idag ^^)

NATTA!

lördag 20 november 2010

Första inlägget

Okej, så mitt första inlägg blir massor av länkar. Jag länkade nämligen mina tidigare inlägg som är skrivna under min Norge tid! Detta, därför att jag vill ha allt samlat på ett ställe!

Harry Potter and the deathly hallows part 1
Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyys!
Vill sooova!
Onsdag 17/11 del 2
Onsdag 17/11 del 1
Tisdag
Måndag 15/11-10