torsdag 31 mars 2011

utbildning

http://www.massage.skola.ws/diplomerad.htm

jagad!!!

Jag var inne i ett mörkt rum med Tobias. Vi pratade gamla minnen och jag hade saknat honom så mycket! Det var helt sinnes sjukt! När jag lade mig i sängen så såg jag någonting uppe på väggen nära taket. Var det en spindel? Så stor?! Och så snabb?!!?!!! Nej kunde det vara det? Tillslut hamnade min uppmärksamhet åter mot Tobias.
AJJ! Vad var det där? GAAH det var spindeln o den bet mig! Aj så ont det gjorde! Fan fan fan! Jag är livrädd, jag gråter! Tobias såg den inte ens! Han tycker jag är konstig och går ifrån mig! Lämnar mig ensam i spindelns våld. Jag är så sjukt jävla rädd! Så kommer hunden, jag är trygg ett tag.
När katten kommer in förstår jag att något är fruktansvärt fel. Hon mjauar och fräser om vart annat. Vad är det som sker?! Vad är det för svart skugga som rör sig i mörkret uppe på hyllan? Katten tar ett språng, ner faller en stor jävla fucking RÅTTA!!! Katten fräser åt råttan om att hon sa få nyckeln till dess håla. Råttan är ovillig att ge med sig, men tillslut när katten tränger in den i ett hörn så ger råttan med sig. Hon låser upp sin håla för katten och ut stormar en exakt kopia av katten. Hon skyddar råttans mynning! Katten förstår först av alla att detta är hennes saknade dotter! men dottern känner inte igen sin egen mor. Hon tvingar ut sin mor ur hålan och råttan ler finurligt, hon är nöjd. Tillslut måste dottern o råttan ge sig mot Katten.
Tillsammans går de ut och alla kastar glåpord mot dem. Sorgen är stor hos katten, så jag tar henne i min famn och för ett ögonblick är allt bra, tills spindeln attackerar mig igen och jag vaknar!

onsdag 30 mars 2011

meeeen

Asså... ska man våga hoppas på en kille i ett så tidigt stadium eller inte? Är han seriös det han skriver? Hur kan man liksom veta säkert utan att behöva fråga? Hur vet man...
Det är så sjukt svårt! Första ordet och jag blev helt mållös! Sen nästan samma visa igen! Jag vill att han ska mena det, men jag vågar inte visa något mot honom, för tänk om jag tolkar honom fel? Usch det är så jobbigt!
Nä jag kommer att vara positiv men lite på min vakt. Jag orkar inte bli sårad igen, trots att han verkar så mkt bättre än de tidigare har varit. Jag ska hoppas, men försiktigt.

<3

söndag 27 mars 2011

segdag

Jaa denna dagen har varit sjukt seg! Haft en koselig helg, men avslutten ikväll da vart väl inte den bästa. Tacka vet jag att jag ändå fortsatt är litt trött.

Fredag drog vi från mig vid ca 19.15. Hämtade upp Emmelie och for sedan mot Svearike! Där var vi framme hos mig runt 00.00 (har ingen aning om vart tiden försvann, visst vi stannade några gånger men liksom vafaaan ..?) Vart hemma hos mig o sov. Jätte skönt att få träffa mamma o pappa o lillebror en liten stund. Åkte sen in till Kungsmässan (efter att jag packat ner ett par vita långa shorts o litt sånt inför Sensation - Ocean of White). Köpte mig en ascool rosa typ bh-liknande sak och ett coolt vitt linne. Nu saknar jag bara ett skärp så är jag done!
De andra flickorna (för Maria, Emmelie o Sandra var också med) köpte lite mer än mig. Jätte avundsjuk på deras converse, men jag hade inte pengar att köpa det. Lönen hade nämligen inte kommit in som den skulle...
Efter att avsluta med en kebabrulle så åkte vi tillbaka mot Norge. Tullen är läskig! Väl hemma... tjaaa jag o Emmelie bara chillade o koste oss. Vi såg på nån ny Bring it on film. Den var helt okej faktiskt. Man saknar sådana killar som Evan (eller vad han nu hette).

Idag söndag sov vi till 11.00 (märk 12.00). Klockan skulle ju sättas fram en timme så det var SEGT! Lång sömn i allafall. Gick då upp o koste oss framför TVn. Vid 17.00 somnade jag o sov till Emmelie skulle dra. Vilken fin värdinna jag är ! Hahaha stackarn <3 När hon dratt sov jag till kvart i nio. Känner att jag inte har gjort någonting o ändå är jag så sjukt trött! Det är ganska så sjukt faktiskt! Haha

Dagens låt (efter att jag såg på Paradise Hotel som jag missade i torsdags) är Mad World.

Kos dere

tisdag 22 mars 2011

dagens

Dagens låt: OneRepublic med Secrets.
Dagens väder: Sol!
Dagens humör: Strålande!
Dagens film: The Sorcerer's Apprentice.
Dagens kläder: Svart, men lätt (Linne, leggings, strumpor, skinnjacka, converse(ifs gråa men whatevah))
Dagens frukost: Scrambled eggs.
Dagens härligaste: Morgonen på Emma's balkong.
Dagens "se fram emot": Kvällskos framför TVn med Maria.

Nu pallar jag inte fler dagens, dags o njuta mer! Ciao!

måndag 21 mars 2011

en bra start!

Det är måndag och jag har haft en riktigt härlig start på veckan! När klockan ringde på morgonen var jag fortfarande trött så jag snoozade för första gången på länge! Det var grymt skönt måste jag säga. Klev upp fem minuter innan jag började jobba och jobbade min halvtimma. Sen gick jag ner till mig igen och sov en stund. Det kändes faktiskt jätte behövligt.
Efter det gick jag upp och åt lite frukost och därpå bar det av ut i solskenet till bussen för att åka ner till Sandvika och gymma. Det kändes jätte skönt. Sen ut i solen igen och gick och strosade i 40 min i väntan på att Maria skulle joina mig. När hon väl dök upp gick vi runt och kollade efter vita klänningar (om vi nu ska gå på Sensation - Ocean of White). Även ett par nya Converse till Maria letade vi efter. Hon hade funnit sig ett par som hon ville ha, men nu gäller o hitta dem igen! Inte det lättaste hahaha
Sen köpte jag och Maria glass och åkte hem till Huset för att spise litt. Hade nämlig glömt att lägga ut nyckel för J så det vart litt stress. När Maria sen behövde åka för att ta hand om sina barn gick jag hem till Emma och drack kaffe på balkongen. Det var gottit och trevligt!
När hon skulle hämta sin yngste gutt på barnehagen gick jag hem och fixade med ren tvätt och lagade även mat åt T som aldrig tycktes skulle dyka upp... han vart 1½ timme sen (inte hans fel utan D's mors) och maten hade varit färdig i 1 timma när han kom hem. Men men, sådant som sker! När han ätit färdigt gjorde han läxor och då hade K kommit hjem så jag gick ned till mig och tjaa... här har jag varit sedan dess!

Fantastiskt väder gör att man blir glad! Man är på topp! Lägg då till sms från någon man tycker om, plus massa snack med sina fantastiska flickor och lite arbete att göra under en dag. Denna måndag kommer nog vara svår att slå <3

lördag 19 mars 2011

dagen med stort D!

Nej jag ska inte gifta mig ^^
Men jag ska få fint besök!
Dock inte vad jag ska prata om nu. Nu ska jag skriva om hur dagen har varit (och inte hur jag hoppas att den ska bli)

Igår kom sötaste Emmelie o sötaste Sandra och besökte mig. Vi såg på Mysteriet på Greveholm (på min nya DVD-spelare!) och Let's Dance. Det var jätte mysigt. Blev en ganska tidig kväll - gick och lade oss runt tolv tiden.
Så idag vaknade jag flera gånger på morgonen av konstiga drömmar, men dem skriver jag bara om kortfattat.

Dröm 1:
En stor fest med massa folk. En lite konstig kille ville uppvakta mig men jag dissade honom för jag tänkte på en annan kille. Sen efter ett tag kommer en tjej och skriker till mig: "Ole Christian är här! Ole Christian är här!" Jag flyyyger upp och springer dit. Får hälsa först på en kille och sen på Ole Christian. Flänger ur mig en kommentar "Du accepterar inget på facebook!" och han bara flinar åt mig, men börjar prata med mig. Jag känner hur tiden går och det har ca gått 2 månader med uppvaktning från Ole Christian. Tydligen känner jag att det blir för mkt så jag lämnar honom och går till den där konstiga killen. När han får stånd av att jag ger honom en kram, så vaknar jag och är panikslagen.
Kul! Klockan är 06.00....

Dröm 2:
Det är som om jag ser på en film. En liten pojke och en man ska till stranden. Ser in i grannens hus, där en man pratar med en Krabba (som kan svara honom). Krabban är hungrig, men mannen tycker inte att han ska få äta så mycket för då måste de fylla på förrådet. Men tillslut ger mannen med sig och öppnar en liten kista där det ligger MASSA människo huvuden!!! Mannen sänker ner krabban som ska äta på örat av ett manshuvud, men jag får inte se det. Så åker de till stranden. Mannen med Krabban ser den lille pojken och går och pratar med pojkens far för att fråga om pojken får leka med Krabban. Pappan tycker inte det är en bra idé (mer får jag inte se, men jag vet att mannen dödar pappan och att den lille pojken ser det).
Så vaknar jag igen, klockan är 07.00....

Jag vet jag är sjuk xD

Sen vart det o gå upp vid 10.30 och vi började städa och hålla på (eftersom jag ska få fint besök). Så fin som lägenheten är nu har den aldrig varit! Tack älskade Sandra och älskade Emmelie för all hjälp ni gett mig <3 Skulle aldrig lyckats med detta utan er!
Så åkte vi ner till Sandvika o koste oss. Emmelie o Sandra skulle handla var sin födelsedagpresent till "sina" barn. Det lyckades de med! Vi träffade även Maddie och Maria med "sina" två flickor. Jätte söta var dom :)
Eftersom vi missade bussen med typ 2 minuter så satte vi oss på en bänk och njöt av solskenet! Underbart! Efter det åkte jag och Emmelie hem till mig ett tag. Städade det sista. Vid 17.50 åkte Emmelie hem och jag började göra mig iordning och har även lagat mig en gottig Tonfisksallad igen :) Den här gången utan pasta, men med paprika! Gottigottgott!!

Nu har ni fått en kortfattat uppfattning om min dag :)
Kos dere!

fredag 18 mars 2011

fredag

Jag vet, jag är sämst på att uppdatera min blogg! Men jag vet inte vad jag ska skriva om!

Igår gjorde jag i alla fall iordning en tonfisksallad med pasta som var sjuuukt smaskig! Här får ni två smakprov ;)

Jag åt upp resten idag så den är slut :( Och jag är FORTFARANDE hungrig :(


Sen igår träffade jag Stina som är au-pair i Lysaker. Det var koseligt :)
Innan hade jag roat mig med lite ego foton. Jag bjuder härmed på några:



The Grudge/The Ring
MOHAHAHAHA

Tränade även idag, så det var skönt. Ska väl jobba igen vid halv fyra tiden tror jag. Och ikväll kommer minst 2 av mina söta små flickor på besök.
Imon skickar jag ut alla! MOHAHAHAA elak är jag ^_^ Men det är av god grund, så detså!

Nää nu har jag flummat för mkt! Kos dere!

måndag 14 mars 2011

ny vecka - måndag!

Japp då vart det måndag igen :) Efter en knasig helg så blir det en vecka nu att längta till helgen igen

Idag tog jag tag i att träna igen. Det var riktigt skönt. Blir faktiskt att träna ett Zumba pass ikväll, så det är ännu mer nice!! Ska ju vara barnvakt ikväll - sova hos familjen faktiskt - eftersom K och A åker till London över dagen för att se på Opera! Litt galna är dem hihihi

Köpte även 2st 5packs nudlar med kyllingsmak för 18kr! Så tokvärt det liksom! Visst kommer jag bli trött på nudlar efter ett tag, men skit samma det är mat och det är billigt! Har ju behövt ta av mina sparpengar den här månaden för att allt ska gå runt :( 700kr tror jag det är än så länge... hoppas inte på att det blir mer bara. Liksom - hur fan ska jag kunna återgälda de pengarna till sparkontot? Jaja, det löser sig! :)

Kos dere! Tror inte jag kan skriva nåt mer idag, men imon lär jag väl uppdatera om Zumba passet !!! :)

lördag 12 mars 2011

alkohol

Okej, jag får fan inte dricka mer. Blir bara fel och jag skämmer ut mig totalt. Fan visst är det kul o så! Men näe... inte när det påverkar så mycket. Hahahaha skumt skumt! Näe inte dricka mer :)


bildbomb från gårdagen (11/3-11) Inflyttningsfest hos Johan och Patrik.
(jag var sjukt full)

fredag 11 mars 2011

fredag

Så var det helg igen! Jag kan faktiskt inte ärligt säga att jag vill ha just den här helgen... jag vill att det ska bli lördag Nästa helg! Åååh den helgen får inte skita sig! Då vet jag inte vad jag tar mig till! Jag längtar sååå! Och jag måste bara få träffa honom! Annars blir jag nog galen snart. Helt störd är jag nog hahaa

Men helg i alla fall. Inflyttningsfest hos Johan. Ska bli trevligt! Hoppas på att det kommer gott folk!
Men dessförinnan blir de en tripp till Sandvika o träffa Maria. Ska även shoppa litt pasta för mig o Emmelie ikväll.

Gårdagskvällen vart også nice. Satt o drack öl o såg Norska Paradise Hotel. Ole Christian vart faaan så läcker! Och Joachim vart söt :) Gillade INTE Niclas. Jävla dryg jävel o så vart han tydligen populärast på hotellet?! WHAT LIKSOM?! Nä Ole Christian ska det vara! Mummakardemumma!

Fast hmm... på nåt sätt så dämpas allt eftersom jag vill ha nästa lördag. <3

tisdag 8 mars 2011

oookeeej

Så hade jag en skum dröm igen. Vartfan får jag allt ifrån?!

Jag jobbade på något som liknade Albatrossen på Furulidskolan, men jag tror inte att det var i Sverige. Mer troligt att det var i Norge. Och Trygve gick på det fritidset.
Det var massa stim och stoj och så ska jag följa Trygve hem. Vet inte om jag fortfarande jobbade för familjen, men det var i alla fall vad jag skulle göra. När vi kommer ut i hallen och Trygves plats så sitter Petter Northug där och skriver autografer och i en bok. Hel skumt och jag försöker undvika dem. (tre män är det som sitter där. Northug i mitten.) Och helt från ingenstans grabbar Northug tag i Trygve och håller honom i ett järngrepp medan han skriver på Trygves mössa. Sen stirrar han på mig och skriver i boken som han efter att han har släppt Trygve GER TILL MIG! Jag fattar ingen ting! I boken är det massa text och jag kan verkligen inte läsa hans stil. Men jag ser att det är massa autografer på orangea små lappar fastsatta med en nål. Helskumt.
Sen går jag tillbaka in i klassrummet och råkar tappa bort boken. He he he

sen minns jag faktiskt inte vad som hände mer. Vafan gjorde Northug i min dröm liksom! :s

söndag 6 mars 2011

VM 2011 Holmenkollen




VM 2011
is
OVER!!!


5 medaljer till Sverige!

Vi tackar och bockar för att vi fått vara med och uppleva detta otroliga evenemang! Massa gratulationer till skidåkarna som tagit medaljer, massa cheers till er skidåkare som försökte! Ni har varit kjempe flinke!

fredag 4 mars 2011

hoppsan!

Hahah jaa hoppsan verkligen! Har helt glömt bort att skriva sedan i söndags. Nu är det alltså fredag. Jag fick helg för över en timma sedan. Väldigt skönt och efterlängtat. Har varit sjuk sedan i Onsdags men jobbat ändå. Kanske inte det bästa, men så var det. Har inte tyckt om att jag varit sjuk så mycket som jag har varit. Därför satte jag jobbet före min hälsa.


VM priscermoni. Sveriges damer tog GULD! 2/3-11

Har hänt en hel del i onsdags, men orkar inte gå in på detaljer. Var ju VM-priscermonin som vi gick på. En ordentlig folkfest! Tisdagen var ju jag o pappa o såg Sverige suga totalt i VM. Men men, det var en upplevelse bara det och jätte mysigt o få umgås så med pappie. 

VM priscermoni 2/3-11
Jag o Sandra!


VM priscermoni 2/3-11
Jag o Madde



VM priscermoni 2/3-11
Johan, Bea, Maria o Emma

VM priscermoni 2/3-11
Vi gick till kyrkan efteråt för en 18+ träff!
Jag o Maria !





Sticky Fingers, 24/2-11
Jag och älskade Catrin


Mikael, Bea och Martin
Trädgårn 26/2-11


Avslutande bild på mig.
24/2-11
Sticky Fingers

Puss o kos dere! <3