torsdag 27 januari 2011

otroligt!

Vet inte vafan som har tagit åt mig, men efter att jag druckit 2 koppar kaffe, i princip SPRUNGIT till skolen till T för o få höra att han ska med D hjem så fick jag värsta speedet! Gjorde 30mins arbete på 10 min! Sen har jag städat HELA lägenheten (dammsugit, dammat, skurat, tvättat fönster+speglar o lekt med klorin *hehe*). Nu ska jag upp till Huset påbörja middag åt Gutterna, åka o hämta T från D se till så alla spiser, köra T till träning. Vänta lite, sen köra J till träning, hämta T och se till så han kommer i badet. Sen ska jag få T på pyjamasen, ner till mig o diska o kanske invänta sällskap.
 fan jag är helt snurrig i huvudet, är det farligt o andas in klorin?
Vi ses om vi hörs sen!

Speedet sitter i!

hmm...

Tänkte bara skicka in ett snabbt inlägg nu!
M hade räknat att hon fyller 20 om 40 dagar! Så då räkande jag också... 95 dagar tills jag fyller 20! Då hinner mina 3 flickor spendera 16 dagar, alltså 8 helger, tillsammans på krogen om de vill! Jag menar, life is not fair! 55 dagar utan mig liksom ^^ hahaha!

Sen ska jag dra en kaffe med nya praktikanten E hemma hos henne nu, eftersom yngste pojken är syk. Så dags o sticka! Ciao hörs senare!

måndag 24 januari 2011

hmm

får väl skriva några rader.
Fast...
jag orkar inte!

Three Days Grace - Last to know

Lyssna på den <3 Kvällens låt!

Underbar helg! Med älskade flickorna
Ska tatuera mig på lördag! Details you'll see then!

Nu en hel vecka med jobb. Fick 1000kr som dom missat o ge mig i lön! Menar nice!

Ska kanske träffa R på en fika (hahaha folk i Norge vet inte vad en fika är, så det är jätte morsomt!^^)

Sen 18+träff på Onsdag, med FILMKVÄLL på schemat! Nice nice nice!

Äsch, köss and bye!

Killar

Här är 6 olika typer tjejer och vilka som passar dom!

Den passionerade
Du gillar: Gammaldags romantik, chick-flicks och kärlek vid första ögonkastet.
Det här betyder: Att du faller snabbt och hårt. Med dig är allt dramatiskt och storslaget. Du ger alltid 100 procent i ett förhållande... Men tröttnar rätt snabbt på att vara i ett.
Den perfekta killen för dig: Någon som är som är lika passionerad som du! Ingen annan kan leva upp till dina storslagna fantasier bättre.
Akta dig för: Att skrämma bort killar med dina stora känslor och spontanitet.

Den trogna
Du gillar: Trygghet, djupt snack och långa förhållanden.
Det här betyder: Du tycker den första tiden i ett förhållande är jobbig och vill helst komma direkt till vardagsmys och förtroligheten. Men för att komma dit måste du våga öppna dig.
Den perfekta killen för dig: En mjuk hemmakille är din typ. Leta bland boxarna på dvd-avdelningen – satsa på killen som plockar upp din favorit-serie!
Akta dig för: Att vara för misstänksam. Utan tillit får du aldrig det där långa förhållandet du söker.

Den risktagande
Du gillar: Att dejta flera killar samtidigt, distans-förhållanden och upptagna män.
Det här betyder: Du har svårt för att binda dig. När det börjar bli allvar i en relation gillar du att fokusera på hans negativa sidor och avslutar oftast förhållandet innan det ens fått en chans att börja.
Den perfekta killen för dig: Du behöver en smart kille med tålamod. Han måste kunna se igenom alla dina knep och inte vara rädd för att säga emot dig.
Akta dig för: Otålighet. Avskriv inte alltid killen efter första dejten. Ge honom en chans.

Den osäkra
Du gillar: Lojalitet, sms och någon som gör som du säger.
Det här betyder: Du gillar drama, men det är baserat på en rädsla för att bli bortstött. Du är svartsjuk och tillåter sällan dig själv att vara riktigt lycklig. Du har inga problem med att ge men svårare för att ta emot.
Den perfekta killen för dig: Någon som ger dig den bekräftelse du behöver.
Akta dig för: Att hänge dig åt svartsjukan.

Den logiska
Du gillar: Kontroll, en välorganiserad almanacka och framtidsplaner.
Det här betyder: Du är ganska nöjd med ditt liv och vet vad du vill ha, och det är en partner med mål som passar dina. Du är inte den spontana typen.
Den perfekta killen för dig: Finns antagligen på din arbetsplats. Annars är internetdejting ett hett tips!
Akta dig för: Att helt rationalisera bort passionen. Livet blir rätt grått då.

Den uppoffrande
Du gillar: Fysisk närhet, kärlek och bad boys.
Det här betyder: Ditt naturliga tillstånd är att vara förlåtande och varm. Du dras till bad boys eftersom du ser igenom deras osäkerheter och gärna vill omvända dem med din kärlek.
Den perfekta killen för dig: Är en varm, känslig kille som är trygg i sig själv.
Akta dig för: Att bli en dörrmatta. Det är fint att kunna förlåta men lika viktigt att kunna stå upp för sina känslor.


Detta är taget o kopierat från en annan tjejs blogg. Linkat här just för att jag tyckte mkt om det!

torsdag 20 januari 2011

jag kom, jag såg, jag fegade inte ur!

Gillar min titel, för det stämmer ganska bra! Skulle gå och söka ett extra dagjobb nu idag. Jag har skjutit upp det sedan i september, för jag har inte vågat. Tänkte fega ur idag med, men sen mår jag verkligen inte bra av att bara vara nere hos mig och sova eller slöa på annat vis. Så jag vågade (efter många om och men), att klä mig och bege mig ut i kylan till barnehagen.


Inte min bild, men en bild på barnehagen.
 När jag stod utanför blev jag helt varm i kroppen av nervositet. Det var jätte obehagligt! Tänk om jag störde? Tänk om dom inte var där? Tänk om...! Nä, så kunde jag inte fortsätta hålla på! Jag fick inte fega ut nu liksom! Så jag drog ett djup andetag (eller var det kanske sjuttioelva snabba?) och klev in genom grinden, stängde den efter mig och traskade fram och in genom dörren med hjärtat i halsgropen.
Precis innanför stod en B, en av personalen jag fått höra om. Snubblade nu på mina ord och jag vet inte om jag verkade jätte flummig där jag stod och inte fick sagt det jag skulle säga. Skam på mig... I alla fall, så när hon fick veta vilka mina värdföräldrar var (de har grymt gott rykte och deras praktikanter också), så blev allting mycket lättare!
Jag fick skriva upp mig på ett papper o vilka tider jag kunde. Det var skönt faktiskt. Sen visade hon mig runt lite och berättade om stället och jag frågade hur många barn de hade. Minns inte om det var 17 eller 18st, men aa. Sen tackade vi och jag gick hem igen.



Mohahaha, gjorde en liten fulingsräkning på oskattade pengar
Jag räknade ut 2 oskattade summor om att om man får 150kr i timmen, jobbar 6 timmar, 3 dagar i veckan (och det är 4 veckor i en månad), så skulle man tjäna 54000kr på 5 månader.
Om man däremot skulle tjäna 120kr i timmen, jobbar 6 timmar, 3 dagar i veckan i 5 månader, så har man 43200kr.
Jag menar... om jag inte skulle gjort av med NÅGRA pengar som au-pair så skulle jag nog kommit upp i 42000kr efter hela au-pair tiden(11 månader).

tisdag 18 januari 2011

intressant!

Visste fan inte att killar var så känsliga! Har aldrig upplevt detta, men kunde vara intressant om någon annan gjort det. Kan inte påstå att jag trott killar brydde sig så pass... menar, jag visste inte att tjejer/kvinnor normalt var sådana som beskrivs :S



‎1. ATT TRO ATT PENISEN ÄR EN TUGGLEKSAK - Penisen ska det inte befinna sig några tänder på. Om en kille vill ha det så, då är det upp till han men fråga isåfall. Sug som om det vore en isglass utan tänderna med läpparna och tunga, börja lite lugnt. Och su...g inte på ollonet så hårt att ollonet liknar en blå glödlampa.
2. ATT FÖRSÖKA DANSA SEXIGT - tro sig vara sexig när dom försöker dra en lapdance men ser ut som en flodko som dansar limbo, Öva innan för övning ger färdighet. Börja framför en spegel eller gå en danskurs innan.
3. PUNGPÅSEN ÄR INGET SUGRÖR - att slicka lite på pungpåsen kan vara ganska erotiskt för killar men slicka varsamt och sug inte på den som om det vore ett större sugrör. Pungpåsen är ett ganska känsligt ställe för en kille som inte vill sättas på prov så hårt.
4. OÖNSKADE MUSPRUTTAR - Om en tjej råkar dra av en musprutt under samlag så bryr man sig självklart inte! En kille är oftast tyst om det och försöker glömma det snabbt, men oftast så kommenterar en tjej det så det sänker stämmningen. Inte speciellt erotiskt. Dessutom, undvik försjutton gubbar att musprutta en kille i ansiktet. Han kommer definitivt inte prestera bättre för det.
5. VI LEVER INTE PÅ STENÅLDERN - En orakad tjej är som att ligga och mysa med en hårig orangutang på ett ungefär. Självklart har vi killar samma ansvar. Men tjejer har ett större ansvar angående det på den fronten. Det behöver inte ständigt vara nyrakat men en amazonas djungel får vilken man som helst att springa för livet.
6. BERÖRING AV RUMPA - En kille har alltid fascinerats av rumpor och att en man klämmer på den och vidberör den så betyder det inte att han vill borra in en hel hand i anus på en kvinna. Därav ganska oporrigt när en tjej när skriker till och säger "inte där" eller "fel hål" fast man inte ens är nära det. Ska man packa bajs så får man väl skaffa ett avtal mellan partners.
7. INTE BARA KILLENS ANSVAR -Det är inte bara upp till killen att jobba i sängen, det är jobbigt att ha samlag och tjejerna ligger oftast bara där och tar emot. Det borde vara jämnlika då tjejer också jobbar ungefär lika mycket, annars har ni kvinnor ingenting att klaga på.
8. INTE ALLTID VIKTIGT - Det är inte alltid viktigt att få utlösning/orgasm eftersom det är skönt under tiden också. Vissa kvinnor när dom har fått orgasm så vill dom inget mer (vissa) och låter då killen ligga där med blue balls. Men vi killar klagar inte på tjejer för det utan nöjer sig ändå att få ha samlag med en person som man gillar.
9. ATT GÖRA SIG TILL - från fejkstön till fejkorgasmer, kvinnor, det är sällan det går hem. Möjligtvis kan det gå hem för en man som inte är van. Men det märks så uppenbart.
10. EROTISKT SEX, JA TACK - Att börja med lite massage är aldrig fel för även killar, få lite närhet med ömma pussar och lätta smekningar höjer ribban en aning. Och inte bara pang på röbetten vilket båda parterna kan göra. Även en man gillar att bli ompysslad med oljor, smek och annat erotiskt.
11. RUNKA AV EN KILLE - Att börja runka av en kille som om det vore ett vasa-lopp är inte okej och inget vidare skönt. Att få förhuden nerdragen ner till roten på penisen är inget en kille uppskattar, speciellt inte om ollonet är torrt. Runka lite lätt först och man behöver verkligen inte dra ner hela vägen ner. När en kille drar ett djupt andetag eller låter lite udda, då märker du att det inte är speciellt uppskattande.
12. JÄMFÖRELSE MED ANDRA KVINNOR - under/efter ett samlag, diskutera aldrig vem som varit bättre eller något sådant. Man vill hellre prata om dom positiva bitarna eller bara ligga och mysa, även vi killar kan vara finkänsliga.
13. SEXBEHOV - Ni tjejer måste sluta gnälla på killar, tjejer har ungefärligt samma sexbehov som en kille fast killar visar det mer än vad tjejer gör eller så pratar vi om det. Vi försöker prestera så gott vi kan, fungerar det inte för en kvinnas del så prata med din partner. Han kommer uppskatta hjälpen och där har ni något att jobba på tillsammans, som ett par.
14. FÖRSPEL - Förspel är alltid en fördröjning av att komma till skott för killen vilket gör det ännu intressantare med. Om en tjej suger så behöver hon inte suga tills han kommer direkt och hon kan räkna med att få ett bra jobb tillbaka. Men lek mycket med killen, använd din sexiga blick, viska lite lätt i örat på killen, smek han överallt, det är inte bara den nedre regionen som existerar på killar heller!
15. VÅGA DOMINERA LITE - En tjej som vågar dominera lite då och då är alltid lite extra upphetsande, det tycker dom flesta killarna. EX att tvinga killen att hålla upp sina händer eller använda handbojor är upp till var och en. Men att försöka hålla händerna borta från en tjej som gör en pilsk är väldigt svårt och väldigt upphetsande. Var även lite dominerande då och då under samlag.
16. ETT KRAV FRÅN OSS MÄN - Diskutera aldrig en annan man med din sexpartner innan eller under förspel/samlag. Det är det värsta som finns även fast denne man varit sämre än vad man själv är. Så är det inget positivt att nämna någon annan.
17. SVARA INTE - OM man råkar få ett samtal, ignorera bara mobilen, vi vet att ni kan göra flera saker samtidigt. Men ni behöver INTE bevisa det under samlag. Väntar du ett viktigt samtal kanske du inte ens skulle påbörjat samlaget?
18. ATT BITA I BRÖSTVÅRTORNA - Det är samma sak för kvinnor som för män. Att ha en person som biter vilt som en björn är inget man gillar. Så låt bli dom, vissa killar gillar inte ens att bli berörda där. Och klaga inte på en kille som har hår på bröstet bara för att du vill gnaga i bröstvårtorna. Inte ens logiskt.
19. ATTACKERA INTE PUNGSÄCKEN - Som jag tidigare nämnt är den känsligare och att klämma hårt på den som om det vore en sandpåse gör en aning ont. Det är inte upphetsande eller skönt på något sätt om du inte har sådan fetish då.
20. AV MED KLÄDERNA - En kvinna som hjälper en man av med kläderna är aldrig fel och vice versa. Men kvinnorna är oftast egoistiska att det blir "mannens ansvar" eftersom allt är männens fel. Och alla kläder ska av, en tjej som är helt naken med bara strumpor kvar är ingen vidare fin syn. Det ser bara illa ut och sänker stämningen.
21. VÅGA SÄGA TILL - Berätta gärna för killen om du inte brukar prevetiv medel. En kille vill gärna inte pausa sexet med att sätta på en overall på penisen. En kille vill oftast få utlösning i en tjej så var smart och säg till innan ni börjar för man vill inte hälla ut såsen på sängkläderna heller.
22. FRÅGA OM DET GÅTT FÖR HAN - Måste vara tekniskt sätt den dåligaste frågan, eftersom vi "killar" är så själviska som ni tjejer säger så märker ni det. Om han slutar, om den slaknar som det gör på dom flesta killarna eller om han nämner det. Men känner du din partner så hör du det garanterat.
23. TRYCKA NER HANS HUVUD - Det ökar inte oddsen för att han ska slicka dig, och tjata inte. För gör ni något av dom här två alternativen och lyckas få medvind så kommer det inte bli lika bra som om när han gör det frivilligt eller om du frågar på ett speciellt sätt.
24. FRÅGA ALDRIG - Fråga aldrig en man om du får köra upp någonsting i analen på han, han kommer inte uppskatta det och bli irriterad. En del kanske gillar det eller vill testa det men isåfall får han nämna det för dig och inte du det för han. Då vill han nog bara sex-strejka.
25. LÅTA HAN JOBBA I EVIGHETER - Inte okej! en kille som bara får jobbet eller helt och hållet hela ansvaret, rör dig så ni byter ställning om ni känner för det. Det är inte bara upp till männen att ordna. Erat ansar också! och rid gärna lite eller underlätta det på något sätt för killarna.
26. FÅ EN KILLE ATT SE FÅNIG UT. - Skratta aldrig åt en kille om ni tycker något blev kul eller för något blev pinsamt, killen kommer tro att du skrattade åt han även fast det inte var så.
27. ATT HÖGLJUTT INSTRUERA. - Skrik inte ut uppmuntrande tillrop som en tränare med megafon. Det är inte direkt upphetsande.
28. ATT PRATA SNUSK. - Få det att låta det riktigt mot mannen, inte som en dålig porrstjärna. Killarna vill inte ses som objekt så frasen "oh yeah, fuck me hard" går inte hem. Prata gärna svenska om du är svensk.
29. SLUTA LEK. - Säg aldrig att du är bäst i sängen och att du är bäst på allt, det uppskattas inte heller. Klart man kan säga att man tycker att man gjorde ett bra jobb, men allt för självsäker behöver man inte vara. Tänk på att killen kan ha dåligt självförtroende även fast ni kvinnor inte tror det.
30. ATT TACKA. - tacka aldrig för sex, det får han att känna sig som ett objekt. Lägg dig bara bredvid/på han och mys rejält och kramas lite. Det får han att känna sig speciell och inte som ett objekt.
31. FÖTTER OCH KÖNSDELAR. - Tafsa aldrig med naken fot på naken penis, det är så osexigt att man skulle kunna bli munk efter det. Har han fotfetish är det upp till han eller er.
32. SUGMÄRKEN. - Vilken kille vill ha sugmärken på halsen? måste det göras så gör det på ett ställe där det inte syns. För det är inte alltid kul att ha höga kragar och sjalar, och gör definitivt inga sugmärken på sommaren. Ingen går på att man dammsugit för det första är det kvinno göra och för det andra, finns ingen likhet mellan ett sugmärke och dammsugarmärke.
33. ANVÄND FATASIN. - Sätt glid glöd i närvaron! våga lägga fram ett vettigt förslag om något nytt och kul, det är inte bara killens ansvar. Sammarbeta! Gör något impulsivt om du kommer på något under sexet som ni inte gjort förr, han kommer bli imponerad.
34. FÖR MYCKET TUNGA. - Borra aldrig ner en tunga i halsen på en kille som försöker anstränga sig, han vill gärna andas också. Så att få en lång tunga ner mot halsen får en person att få panik efter luft, så håll koll på den.
35.VÅGA KYSSA. - Var inte rädd för att kyssa han över hela kroppen, han kommer inte lappa till dig, nejnej han kommer uppskatta det. Det gör även en man avslappnad om han så är i sina värsta dagar, men bästa sättet är att börja med lite lätta kyssar så man kommer igång lite.
36. VÅGA DIRIGERA. - Gör en man fel så våga dirigera! Kvinnor gillar olika så som killar gillar olika, han vet inte om du gillar dragrace eller om du bara gillar att ta en lugn forsränning heller, vill säga hastigheten under ett samlag vilket som även kan skiftas. Men man kan även visa sådant kroppsligt.
37. VÅGA LÅT. - En man vill inte ha en död sork i sängen, han vill självklart veta att hon lever. Så känner ni kvinnor att det är skönt och att ni vill stöna så håll inte tillbaka det. Men överdriv inte heller, gör det naturligt. Det gör det mer intressant för den delen med, det får killen att vilja göra ett bra jobb med, med tanke på att han hör att hon gillar det.
38. FASTNA MED HANDEN. - När en penis växer är det inte så lätt att hålla på med den igenom byxorna och kalsongerna så knäpp upp byxorna och dra ner kalsongerna en bit ner så inte kalsongerna fastnar under pungen och får ungefär som knytnävsslag när ni börja runka den, eftersom handen kommer en bit ner och hålls då pungen upp, ja, då börjar det likna en boxningspåse.
39. HÅLL KOLL PÅ NAGLARNA. - Försök och ha kontroll på era naglar, dålig fingerfärdighet kan ge fina sår eller märken på exempelvis penisens huvud eller på själva penisen om ni väljer att borra in naglarna i den och slita fram och tillbaka som ett rovdjur. Men det kan även vara upphetsande om en tjej använder sina lite längre naglar och river en på ryggen under samlag så det är inte bara negativt att ha lite längre naglar. Förövrigt är det fint också!
40. KÄNNS DET INTE RÄTT. - Har ni träffat på något slags One-Night-Stand och känner er sugna först och sedan börjar klä av han, så måste du INTE gå hela vägen om du märker att du ångrar dig. Gör bara så mycket ni vill göra för vi killar SKA respektera tjejer. Vilket är väldigt viktigt. Men hellre vaknar man då upp efter ett One-Night-Stand och ser att hon ligger kvar där än att tjejen varit dum nog och haft sex med han fast hon inte ville och skämdes och drog tidigare och sedan inte ens kollar på han igen. Det är väldigt fel, speciellt om det är igenom kontakter ni träffats, för man vet aldrig när man ses igen.

måndag 17 januari 2011

killar suger

Som titeln säger...underbara är dem! Vi kan inte vara utan dem! Men de är jobbiga satar som man bara inte kan förstå sig på! Någon som kan skriva en manual hurfan de funkar? Det vore i alla fall bra att ha! Aja well well well!

Måndag, ny vecka nya tag. Orkar inte! Hahaha
Strukit och diskat massor. Haft hand om T och D och verkligen varit slutkörd. Klockan sju då jag typ kom ner till mig, asså jag var så trött att jag tänkt gå o lägga mig då. Men så kan man ju inte göra? Haha nu är klockan snart nio, så då ska jag sova. Börjar 20 min tidigare imorgon bitti så det är bara att bita ihop!

söndag 16 januari 2011

gårdagens party=halv bildbomb

Gårdagen bestod av party! Så det var trevligt! Jag o mina små flickor <3
Fler bilder finns på facebook, men kan bjuda på några. Orkar inte skriva mer faktiskt så blir bara en halv bildbomb!




Over and out! Natta!

lördag 15 januari 2011

tjejhelg!

Det är lördag nu. Igår hade vi så sjuuukt jävla kul!

Några citat från gårdagen:
"Man får inte ha samma hjärtfel."
"Jeppe11?"
*massa asgarv*
"Hjärtfel? Du menar stjärntecken?"

*tittar på Madde när hon kvävs av en vindruva*

 - Är det vinduvorna? Ridback!

Vi skapade Firstdate åt E och var massa snack om ankstjärt! För hon tycker inte att ankstjärt är snyggt! M's kommentar: behåll ankstjärten=)

Kvällens kommentar:
- Jag vill ha björn!
- Min pappa?
- Nä, jag vill bara ha en björnkram av Björn!

Nu fixas vi middag och väntar på S som sov hemma idag, för hon skulle jobba på dagen. Sedan hoppas vi på fest hos en brandman! Haha hoppas på det blir skitnice!

Bilder lär dyka upp imon eller så får jag bara länka till någon annans blogg! Ciao sålänge!

fredag 14 januari 2011

efterblivet

Okej, så jag är helt totalt sämst! Jag menar... jag gick in på Rimi efter gymmet för att köpa mig ett paket mjölk. Jag kom ut med mjölk såklart, men även chips, bilar, godis o en jävla cola! Aja vet i alla fall att jag kan kosa mig o träna bort det på söndag. Hoppas jag! Usch sämst är jag.

Sen vafan är grejen med att jag inte kommer in på Facebook?! Blir så jävla sur! BLÄ! Dock blev jag på lite bättre humör när jag tittade på en del av Buffy the Vampire Slayer (Season 6 Episode 7) riktigt morsomt o titta på! Hahaha

Aja, nu ska jag äta, duscha o sen upp till Huset tror jag. Hörs senare!

fredag morgon

Ska strax iväg o träna ensam för första gången! S.A hade inte tid idag, så det var lite synd. Men jag mååååste få bort julens extra kilon.

Sen har jag kommit på hur jag vill att mitt framtida förhållande ska vara! Om man ser på High School Musical, den kärlek som finns mellan Troy och Gabriella (utan sjungandet och Sharpay ofc) blandat med förhållandet mellan Sgiach och Seoras (som man kan läsa om i Burned och Awakened - House of Night Novels). Helt fantastiskt och då vet man att man har varandra No Matter What!

Sen så har jag typ inga sysslor i huset idag och jag tror att K och A kommer hjem tidligere fra jobb. Så det hoppas jag på! Betyder mer tid samman med mina flickor <3

torsdag 13 januari 2011

torsdag

Okej jag måste inleda med att först o främst är klockan bara tio i åtta och egentligen lite tidigt, men har inte direkt något att göra så jag skriver mitt blogg inlägg nu. Inget spännande lär hända ändå!

Sen så suger det att spendera 3 timmar på att baka en kaka som man inte ens får smaka på!!! Varför det tog 3 timmar är för att kakan (kringlan) skulle vila hela tiden! Plus att jag är inte jätte flink i köket. Jag är inte ens intresserad av matlagning/bakning! Jag är intresserad av att äta upp det! Så någon annan får gärna göra grovjobbet åt mig. Men inte då! Detta jobbet kräver att man lagar mat och bakar. Jag gör det bara därför jag är illa tvungen. Det ingår i jobbet.

[redigerad del] Här lägger jag till att jag precis fick ett sms av min värdmamma som sa att Kringlan (som jag bakat) gick åt på rekordtid och hon hade hört folk säga att den var otroligt god! (citerar smset): Kringlen var flott og kjempegod! Den forsvant på rekordtid, og jeg hørte flere som sa att den var så god. Takk skal du ha:)
Kan inget annat än att vara stolt!!! [slut på redigering]
Sedan, så har jag läst ut Awakened! Asså jag gråter ju fan för ingenting! Men P.C and Kristin Cast är några helt enastående författarinnor! Helt otroligt! Tänk om jag också fick skapa en bok med min mamma. Det hade jag tyckt om! Så, om någon gillar Vampyrer, gillar böcker på engelska och framförallt gillar BRA böcker så ska man läsa bokserien: House of Night! Fantastiskt otroligt! Vår moderna värld (precis som True Blood) med vampyrer i. Fantastiskt otroligt!

Vad har jag mer gjort idag? Jag följde T till skolen i morse. Gick hem till mig o läste o sov. Skulle ha tränat men fick så dåligt med tid så jag struntade i det. Ska träna imon som först planerat, så det blir skönt. (Är det efterblivet att älska smärtan av träningsverk?)


Någon mer än jag som gillar min fantasi ibland?: Vandra vid kanten av en sjö eller vid havskanten i solnedgången hand i hand med någon man älskar. Bara se ut över den blanka ytan i en vindstilla kväll. Man hör vännernas skratt och skrål och är inom synhåll till lägerelden där någon sitter och klinkar på en gitarr. Man är fullkomligt lycklig i situtationen.

onsdag 12 januari 2011

en uuunderbar onsdag!

Som titeln sa så har denna onsdagen varit helt underbar!
S.G sov hos mig till idag så det var trevligt! Slapp dock följa honom till tåget (klockan var halv sju... små svenskor som jag ska sova då!)!! Så jag gick o lade mig istället. Följde sen T till skolen och sen tog jag mig hem och stupade i säng igen. Men sen var det dags att gå upp för att åka ner till gymmet. Skulle träffa min nya PT och få ett schema som jag ska köra på. JÄVLAR vad skönt det var och jag är totalt helnöjd med uppsättningen! Jag kommer förhoppningsvis bli lite fastare till sommarn och kanske komma i detdär linnet som jag och S.A har som mål att komma i! Men only time can tell!
När jag väl skulle gå från gymmet kom en instruktör och nästan grabbade tag i mig för hon tyckte jag skulle vara med på hennes pass! Eftersom jag egentligen tänkt gå på det passet och nu ändå var där o uppvärmd o allt så klart att jag gjorde det! Men FYFAAAAN vad jobbigt det var! (Klockan är tio i elva på kvällen, passet började vid elva och slutade typ kvart i tolv) och jag kan FORTFARANDE inte lyfta ordentligt på armarna! Är helt totalt slutkörd. Vilket är extremt positivt! Lär sova gott inatt!

Sen tog jag bussen till Kiwi och handlade åt familjen. Sen hem till dem och lade in allt, städade och fixade med tvätt och sen ner till mig och åt en sen lunch. Sen upp till huset igen för att börja med middagen. K fick hämta T från SFO för jag var fullt upptagen med maten. Den blev färdig och tydligen gick det att äta. Någon som blir chockerad när jag säger att det var fisk?
Passa lite på T, fick honom att läsa sin bok (och på tal om bok så har jag ÄNTLIGEN fått min Awakened!)
Sen skulle T på bursdag, men innan det körte jag J till hockeyn, lämnade T på bursdagaskalaset, upp till Huset vänta typ 10 min och sen åka och hämta J igen. Köra som en galning hem för att räcka med tåget in mot Oslo eftersom det var årets första 18+ träff!
Vi byggde byggningar o det var väldigt morsomt! Uppskattat! Även att jag fick en bulle var riktigt uppskattat! Nam nam nam! Den får tränas bort imon!

Nu kallar sängen på mig så jag ska inte låta den vänta längre!
Natta!

tisdag 11 januari 2011

tisdag

Har varit lite sentimental och sett på High School Musical 1 och 2 idag! Asså dom äääär så söta! Hahaha! Kan bara inte tro att Zac Efron är född 1987?! Liiiite weird!
Har även inte fått Awakened idag, så nu mååååste den komma imon! Annars får jag fan panik! 2-3 vardagar sa dom och jag tycker att det hade gått det idag! Aja, vi får se!
Har tränat med S.A idag. Det var skönt. Trots att det blev lite stress på slutet, vilket inte är så bra.

Även bara tagit det lugnt och får bli o sova tidigt.

BTW! Nån som kan HTC mobil telefoner och vill säga vilken som är mest värd o skaffa av: HTC Legend, HTC Gratia och HTC Wildfire? För någon HTC telefon ska det allt bli!!

Plus, att M, S.P, E och jag har stora drömmar! Fan vad jag VILL att våra drömmar går i uppfyllelse! Jag är värd att skjuta upp min framtid om jag får som vi vill!

Nu blir det sängen ! Natta!

söndag 9 januari 2011

söndag

Slänger in ett litet inlägg nu!
Skulle ha gymmat med S.A och hennes vän C idag men på grund av en hemsk huvudvärk så struntade jag i det. Knaprade i mig en ipren, drack massa vatten o väntar på att tiden ska gå så jag kan åka Skridskor samman med M. S.P och E ska nog titta på :) MYSPYS!
Var barnvakt igår till typ halv tre så är antagligen df jag inte är helt på topp idag! Sjukt konstig blir man när man håller på o ändrar sin sömnrytm.
Mer än detta orkar jag inte skriva ^^

torsdag 6 januari 2011

sämst

Jag är sämst jag vet på att uppdatera! Ska egentligen sova nu, men skriver mega jätte fort!
Dagarna går i ett och jag saknar mina norska vänner mega mycket! Men imon blir det nog kos med S.P och E! Och jag har fått träffa S.P och S.A i alla fall!
Idag akte jag och T massor! J var med på slutet. Det var kallt och blött men det var ändå jätte morsomt! Lite läskigt tycker jag faktiskt att det är när det går såååå fort! Hahaha
Och har fått nosning på Awakened, den nyaste utgåvan i serien House of Night! Så har beställt den på internet och hoppas av hela mitt hjärta att jag har den i min hand på onsdag! Åh vilken lycka det skulle vara! Men det är bok nummer 8 och det ska tydligen komma 12 böcker! Så jag är inte riktigt färdig än :) Köpte även the Fledlings handbook idag. Dyr som satan var den o ångrar sönder att jag inte köpte den också på nätet! Hade blivit ca 150kr billigare! Men men, gjort är gjort och jag är ändå nöjd över själva köpet!
Nu är det natta!

tisdag 4 januari 2011

i want you!

Okej så jag är såå jääääävla såld!!! Snyggaste finaste kille jag någonsin sett och han är gay! Självklart! My luck! Sen klart, hade aldrig haft en chans på honom även om han var straight. Kanske verkligen inte om han var det... alla hade velat ha honom! Men han är fan sexigast i smink! Det är SJUKT weird! Men han är såååå snygg! Och SJUNGA kan han ju fan också!
Så om nån inte vet vem jag pratar om? Jaah Adam Lambert är det såklart! Oh my deeeear lord! Faaan va jag vill ha honom! RAWR!(det är tillåtet att drömma!)

Och mer idag! Har gymmat samman med S.A och sen gått på Sandvika Storsentra med S.P! Mysigt! Åt mat med familjen också, så de var trevligt! Och fick BÄRA en låååångsam T hem från SFO. Jag var trött kan jag bara säga! Ikväll blir kos med bok, musik o datorn :)

Köss!

måndag 3 januari 2011

home sweet home!

Hemma i Norge igen då! Kom hem hit igår, men då var jag alldeles för seg (och upptagen) för att orka starta upp datorn. Bussen avgick då från älskade Götet vid tolv och tio i fyra var vi framme i Oslo. Gick då till tåget och köpte nytt busskort, åkte hem och packade snabbt upp väskorna. När klockan var halv sex bestämde jag mig för o dra hem till S.G, så det gjorde jag. Men stannade inte så länge där, åkte hem igen vid tio tiden och var hemma runt elva. Så var riktigt skönt att kosa sig i sängen! Men det tog dock sin lilla tid, för jag läste ut boken Mamma, Pappa, Barn av Carin Gerhardsen. Sjuuuukt speciell bok! Gick inte att lägga ifrån sig! Om nån vill läsa en bra kriminalbok så ska man fan ta o läsa den!!
Sov under natten så skönt att jag inte kan komma på när jag sov lika skönt!
Och idag började jag då jobba igen så de var skönt! Fick lite sovmorgon till tio så de var gottit! Lekte med T hela dagen. Även strykt skjortor o fixat endel ren tvätt! Kom nu dock på att jag glömde endel ren tvätt nere i tvättstugan... fan! Aja inte mycket att göra åt!
Så ikväll erbjuder sängen sömn. Mer än de tror jag inte sker! Får se när allt går tillbaka i sina gamla banor. Träna imon! Ska bli skönt!
Nattta!!

lördag 1 januari 2011

2011

Gott nytt år alla!
Tänkte säga några stora saker som skedde 2010! Saker som har varit av STOR betydelse för mig!

Morgonen den 6 februari. Sista gången som R sov hos mig. Jag älskar honom fortfarande, men jag måste lära mig att vara glad åt hans lycka samman med sin tjej.

I mars åkte vi till Thailand! Där träffade jag så många underbara människor! Memories for life!

25 Maj var vår bal och jag var såå lycklig den dagen!

4 Juni är den största dagen i mitt liv och jag var ändå besviken på min avsaknad av känslor. Var även första gången då jag kysste M.

11 Juni kan bara beskrivas som C <3

30 augusti. Största beslutet jag någonsin tagit! Att flytta till Norge! Det bästa beslut jag någonsin gjort! Helt underbart!

Och resten! Älskar min familj! De har betytt så mycket! Folket jag mött på 18+ träffarna har varit fantastiskt! Mitt nya umgänge i Norge, S och M. I owe you so much!

Nu önskar jag Er alla ett härligt 2011! Vi 91or fyller alla 20 i år! Hur fantastiskt som helst! Tjao!