söndag 29 maj 2011

härliga helg

Okej, så helgen är över, men det spelar ingen roll egentligen eftersom jag bara kommer att jobba imorgon och sedan åker jag till Sverige tidigt tisdag morgon. Får gå upp 06.45, lämna lägenheten 07.10 för tåget går 07.20 in mot Oslo. Där blir en halvtimmas väntan på bussterminalen för sen 08.10 går bussen hem till älskade Göteborg! Men det är tisdag det.
Idag har jag o Madde tagit gutta med på liten tur till deras skole. Lekte lite på lekplatsen och fikade. Sen tillbaka till huset och i lyckades hamna i värsta spöregnet hahaha så lite blöta blev vi allt. Tog sedan bussen mot Oslo vid fyra tiden och sen nu är jag då nästan precis hemkommen. Blir att gå upp till familjen om en halvtimme för söndagsmiddag. Nam nam gott ska det bli! (Bea hungrig)
Ikväll gissar jag väl på att jag bara ska packa färdigt så jag inte behöver tänka på det imorgon. Annars inget mer. Helgen i Dröbak har då alltså varit jätte skön, sådana helger behöver man allt ibland :)

Kos dere vidare!

fredag 27 maj 2011

drøbak

Så er hos verdens beste Madde i Drøbak. Just nu ser vi på Madagaskar 2, spiser litt popcorn, dricker brus och koser oss massor!
Har idag jobbat litt, hade bara 6 skjortor att stryka :) Sen massa lek med lille Trygve.

Och har æntligen funnit min elskade Norway bikini som jag letat massor efter! Nu æger jag den æntligen!

bjuder på en liten fulingbild hihi
ha en koselig fredag!

torsdag 26 maj 2011

3day

Jaa asså på 3 dagar nu har jag inte haft nååågra hushållssysslor typ. Det börjar skrämma mig, för det kommer nog betyda att jag får ett helvete imorgon - något jag INTE är pepp på!
Igår var vi inne i Oslo och koste oss i Frognerparken. Mitt absoluta favoritställe! Jag älskar att bara hänga där, chilla med vänner, en go öl, doften av grillat och massa skratt! Det är otroligt hur man kan tycka om en plats så mycket! Så igår blev det alltså brännboll, lite fotboll, massa bus och grillad korv. Massa massa mys!
Idag har alltså jag bara tagit det lugnt. Sett några Charmed avsnitt, kommit ifatt andra tv-program etc. Väntar nu på att Paradise Hotel skall börja 21.30 nice nice
Och imon så fort jag slutat jobba ska jag fara iväg till Maddiiie i Drøbak. Hon är nämlig barnvakt hela helgen och mitt busskort går ut på söndag, så jag känner att detta är min "chans" att få umgås med henne där igen (:

Aja, jag orkar inte ordbajsa mer idag, enjoy todays reading. Förhoppningsvis kommer goda smakbitar i sinomtid. Och jooo på tisdag är jag i Sverige igen <3

onsdag 25 maj 2011

jahopp

Idag är det onsdag och sååå som jag har längtat!
Vi ska ikväll till Frognerparken med 18+ träffen, vilket ska bli jätte mys!
Ska strax ta bussen till affären och panta lite burkar - haha!
Ska väl köpa mig lite öl också men vi får se.
Har inte haft några direkta hussysslor nu på två dagar, så jag ser inte fram emot imon.
Läste en bok igår som het Rävungen av Torey Hayden eller nåt.
Helt sinnessjukt! Kunde inte lägga ifrån mig den!
Äe vet inte vad jag ska säga mer, så jag tar o drar mig!

Kos dere

måndag 23 maj 2011

fräscht!

Har då försökt sommarfräscha bloggen lite, hoppas det passar sig!
For hem till Maria igårkväll och råkade bli så att jag sov över.
Vi såg the Swan Princess och the Ugly Truth. Hahaha helkul film!
Koste oss iaf massor!
Och idag påtade vi lite på Marias uteplats.
Den ska bli sittbar i sommar :)
Måste dock åka tillbaka o fixa mer, med kanske litt verktyg ^^

Näe nu blir det till att jobba lite, hoppas sommaren är lika hyggligt påväg nu som den var i april!

Kos dere!

söndag 22 maj 2011

i heart you

When I lost you
I lost the safety of my heart
When you left me
I was left bleeding alone
You thought it was for my own good
And by God there's no good in this

I try so hard to forget
To move on
I try so hard to live my life
To get it on going
I want my life back
I want to move on

The memorie of you are holding me back
It stands by the memories of an earlier broken heart
I will stand on my feet once again
I will feel love one more
But it will take time
Because I love you still

I will move on

torsdag 19 maj 2011

otroliga dagar

Orkar inte blogga. Har haft några otroliga dagar!
Tänker länka er till Maddes blogg så får ni läsa lite intressant fakta om Nationaldagen. Samt till Sandras blogg om vad vi gjorde den 17 mai och även 16 mai :)  Mina fina flickor har nämligen fina bilder där jag (iaf på Sandras) inkluderas. Trevligt trevligt ^^ Så roa er kungligt! (hehe bilder på kungen finns)

Kos dere

lördag 14 maj 2011

Larvik

Har tyvärr inte knäppt några bilder än, men hoppningsvis kommer det några. Är då i Larvik samman med Frida och hennes killkompis André som bor här. Just nu väntar jag o Frida i hans kollektivlägenhet (hus som han bor ensam i) på att han ska sluta jobba. Ikväll ska vi se utelivet i Sandefjord. Har idag försökt sola, men det blåste förjävla mkt så det var alldeles för kallt för det. Gick även en sväng i Larvik, Frida köpte sig en plattång eftersom hon glömt sin hemma. Vi köpte även öl o cigg åt André för han lär inte hinna sen och jag köpte mig en body lotion då jag klantigt nog glömde min hemma. 16kr är inte allt för mkt o gapa om så det är gott.
Vi kom alltså hit igårkväll o tog först en kaffe som André bjöd på i Sandefjord. Sen åkte vi hit då o chillade, drack vin o öl o koste oss massor. Gav även massage åt både Frida og André. Så ikväll får vi se vad som bjuds för utgången :)

Tack Frida, Sandra o Maria för min fina neongul/gröna bikini (den rosa överdelen är nåt annat)
Lite brun har man allt blivit i år :)
Kos dere videre!

torsdag 12 maj 2011

att hitta en man

Att hitta en man är svårt, men Madde ska tydligen försöka! Haha inte åt sig själv - men åt mig! Mohahaha

Nån annan som har en fin man åt mig? Jag vill ha nån att skämma bort med kärlek !

Han må vara snäll, charmerande och älska mig!^^ Vältränad, stilig och lång.

onsdag 11 maj 2011

senaste tiden

Tänker dra en kort sammanfattning om den senaste tiden. Först och främst ska jag länka till en otrolig blogg som jag tycker att ALLA ska läsa! Detta är då en Astrid Lindgren-blogg om massa ting som har med Astrid som person att göra, hennes böcker, filmerna baserade på hennes böcker eller stjärnorna som medverkat i filmerna. Alla som har tid över borde absolut ta och läsa igenom denna blogg och sedan följa! Otroligt kul och massor med barnaminnen!

Måndag 2/5 - Jobb, Bea fyllde 20 år (äntligen). Middag med v-familjen. Allmänt kos.
Tisdag 3/5 - Jobb, tisdagskosekveld ensam.
Onsdag 4/5 - Jobb, träff med 18+ i Chillkväll. Jätte gott o träffa folket igen!
Torsdag 5/5 - Jobb
Fredag 6/5 - Jobb, träffade Sandra och Maria nere i Sandvika för vi skulle förbereda inför min första utgång som 20åring! Helkul! Fick även två gaver av dem o Frida hahaha älskar er tjejer! (Ni får kanske bild senare i sommar.) Sen hem till mig, äta lite, göra oss iordning. Emma kom också hem till mig för hon skulle också med. Letade förfest och HITTADE tillslut en! Så vi drog in till Oslo, Vendela ringde o skulle joina på förfesten (tror vi tappade bort Malte nånstans på vägen...?) Vi drog oss till pre-partyt och det var massa kos! Några av dom där sjöng för mig (hihi) så det var skoj! Sen skulle vi plötsligt ner till krogen så jag o Emma sticker avgårde mot Trikken, men ingen dyker upp. Efte ett bra tag går vi tillbaka men INGEN är där! Då har dom alltså tagit sig en taxi ner till stan - hahahaha! Så jag och Emma börjar gott traska ner. Hamnar på ett ställe som het The Oaks (?) och det var BARA vi där! hahaha tillslut blir vi utskickade för dom ville stänga. Tack så hjärtligt mycket Johan som köpte champagne åt mig! Och bursdagssång blev det där också ^^
Lördag 7/5 - Tog det bara jävligt chill hemma heeeela dagen! <3
Söndag 8/5 - Tog det lugnt, gick upp o lekte med Trygve, åt middag med v-familjen, tog mig ned till Sandvika o mötte Maria. Gick till ett söndagsöppet Kiwi o köpte jordgubbar, saft, tandkräm och mjölk och sen traskade jag hela vägen hem och kände mig jätte duktig!
Måndag - onsdag (9-11/5) - Har bara legat hemma o varit sjuk... tog mig en stund upp från huset för att släppa in en man som skulle kolla oppvaskmaskinen og torketumlern. Stackarn när han oppdaget att jag var syk haha. Idag (onsdag) har jag även duktigt nog försökt fixa lite i lägenheten som sett katastrofal ut! Fixat en tvätt, diskat, plockat o haft mig och även duschat så man känner sig tokfräsch (trots fortsatt litt syk)

Jaja de var det de! Ha de :)

Im dying to lie in your arms again <3
(inte min bild, tagen från internet)

tisdag 3 maj 2011

20 år

Okej så jag fyllde äntligen 20 igår! Lovely!
Fick 107 gratulationer sammanlagt vilket kändes bra.
Min v-familj ordnade en bursdagsmiddag åt mig.
Jag fick även ett armband med swarofskikristaller av dem.
Av mamma o pappa fick jag 3000kr i resepengar.
Andra bursdagaver får jag när jag kommer till Sverige igen.


Idag köpte jag ett par löparskor som jag ska powerwalka i. Det kändes skönt.
Hittade även 2 bikinisar som jag ska köpa :) Bra priser på båda. :)


näe nu orkar jag inte mer så natta! :)

söndag 1 maj 2011

13.12

Imorgon 13.12 för 20 år sedan kom en ny person till liv. Denna lilla person var jag! Nu är jag snart 20 år äldre och det känns fantastiskt!
Skit samma att allt omkring mig rasar samman. Jag har underbara tjejkompisar, en underbar familj i Sverige, en fantastisk värdfamilj i Norge. Egentligen borde livet inte kunna vara bättre än så jag har det, fast jag är väl konstig som tycker att det kan vara bättre.


När livet blir för tråkigt eller dagen blir för grå
då tar jag till ett eget litet knep,
en fånig liten ramsa som jag hittat på
som handlar om det bästa jag vet.

Sommar, sommar och sol,
havet och vinden och doft av kaprifol.
Sommar, sommar och sol,
en himmel så blå som viol.


I love you but you 
don't love me back