måndag 31 oktober 2011

lycklig och arg

Asså livet går fanemej framåt och är bra just nu! För mig i vart fall...

Innan jag börjar dra framåt i lyckliga tankar så måste jag bara få ur mig all ilska riktad till alla idiotiska jävla FANSKAP som är så jävla fula att de måste våldta kvinnor för att få till det. VAFAN är det med er kan man fråga? Ni måste vara helt jävla sjuka i huvudet?! Vet ni hur många kvinnor som skulle ÄLSKA att få tacka ja till Er om ni bara såg till att Fråga?! Spendera 100 kr eller vafan det nu kostar att gå in på krogen. Gå fram till varenda kvinna och fråga om ni ska ha sex tills ni får ett ja om ni nu är så jävla kåta! Och om ni nu är flera killar... VARFÖR i HELVETE kan ni inte välja att göra samma med VAR SIN KVINNA?! Ha? Måste ni DELA?! Och många av er är säkert "homofober". Det är väl inte rätt om ni då har sex direkt efter med samma kvinna? Hm? Nä för det skulle rent "principmässigt" vara som så att ni har sex med varandra. Tänk på det era dumma fanskap!
Osloboere hamstrer overfallsalarmer og forsvarssprayer
Fem overgrepsanmeldelser i Oslo i helgen



Och nu till allt underbart som hänt!
Har ju precis varit Halloween helg så var utklädd till pirat med vampyrtänder (död pirat). Det var riktigt lyckat måste jag säga! Och dom tänderna jag använde var sjukt jävla bra! Kunde ena stunden inte ha några tänder och i nästa så hade jag det! Hur coolt som helst! Tyvärr har jag dock sår i munnen av dem ;p De var lite vassa ^^
Och sedan så går jobbet finfint! Jag har även umgåtts en hel del med Emma och även träffat Linnea som nu har flyttat hit från Vallda! Det är jätte trevligt o ha henne här! :)
Dock har älskade Madde åkt tillbaka till Sverige o saknar dig såååå mycket hjärtat mitt <3
Livet leker för mig nu, bättre tid hade väl bara kunnat vara om vi gick mot sommar istället för o gå mot vinter. Avskyr verkligen vintern.... köpte mig dock en jätte fin mössa idag från Barts. Så när jag väl har fått inhandla mig en vinterjacka så är jag fit for winter!
Näe kunde visst inte fortsätta vara lycklig. Tankarna går bara tillbaka på alla idioter som går lösa där ute. Ska se till att uppdatera mer en annan dag snart (har inte haft internet på en vecka, så jag är glad nu för att ha det tillbaka). Tar o lägger mig i sängen med min nya bok: A Feast for Crows istället. Bok nummer fyra i serien A song of ice and fire.


Ciao!

söndag 23 oktober 2011

some thoughts

Då var det söndag och jag är nyligen hemkommen från kino. Var och såg Biler 2 med T. Mötte där en klasskamrat till honom, hans lillebror och deras mamma. T satte sig med killarna och mamman breve mig så alla var nöjda. Det var en riktigt skojjig film asså och ett fint budskap; "Låt dina vänner vara som de är. Det är eran vänskap som är viktigast." Eller det var i alla fall så som jag tolkade det. T följde sedan med sin vän hem så då slutade jag min "vakt". Inte för den vart så lång men ändå. Skulle barnvaktat helt från igår, men när jag kom upp till grabbarna efter jobbet så sa de att när jag lagt T kunde jag gå ner till mig. Tur var väl det för jag somnade nog nästan direkt när jag kom hem. Hade aldrig klarat av att sitta uppe till kanske ett i väntan på att få sova. Och sedan i morse så glömde T att låsa upp dörren för mig, så kom inte in i huset förrän på tredje försöket ;p

Så nu väntar jag på ett litet besök från älskade Madde :) Ska bli riktigt koseligt! Inte för jag tror vi lär göra så mycket. Hon och Maria o Dess var ute igår och gjorde Oslo osäkert. Life is good!

Hoppas på att åka till Sverige snart, men samtidigt ryktas det om nice Halloween utgång i Oslo nästa helg så jag tvekar! Jobbigt jobbigt! Men men, nu vet jag inte vad jag ska säga mer. Lägger upp en nice pic från 15 oktober på mig o Susanna, samt på "Nattkartjentene"





Enjoy the end of your weekend

tisdag 18 oktober 2011

Long time no see

Jag är sämst på det här jag vet, men kanske ska jag försöka orka bli bättre nu när allt är på rätt sida igen? Trots att mycket är jobbigt just nu så ska jag trots allt försöka.

*Maria raringen har flyttat till Blommenholm. Vi bor praktiskt taget grannar och hur underbart är inte det på en skala! Det är fantastiskt skoj att bara kunna traska bort till henne som ingenting. Det hände väl aldrig när du bodde på Nesøya hjärtat?
*Maria har skaffat sig tre "inneboende" för en liten tid sedan. Eller... du hann väl knappt ta dig in i lägnheten förrän dom kom? hahaha nästan så var det nog. Umgås väl en del med henne och dom så mycket av vad som sker är väl när det sker något där.
*Jobbet går framåt, ska snart utveckla mig själv till att få min egen del i en avdelning. Och mina sjefer är otroligt snälla allesamman. Det är kul att gå till jobbet. Fast som idag... vart sjuk, så hade inte fått tag i Håvard så fick åka ner till jobbet, snacka med honom och sedan åka hem igen. Men det var det värt. Han smsa också och fråga hur jag mådde med tanke på att jag ska jobba tidigt imon. Det var snällt gjort. Men febern har sjunkit undan tillräckligt mycket för att jag ska orka tror jag. Blir nån ipren innan jag lägger mig.
*Sjemaet framöver ser inte jätte lockande ut. Imon är en go dag. Jobbar 09-15.30, så blir att sova mycket för torsdag ska jag jobba 17-00.30. Det är nämlig Nattåpent på storsentra. Fredag morgon måste jag vara uppe hos Familjen vid sju, för K och A är i Italien. Blir att få iväg gutta till skolan och fixa med frulle och sådant. Sen ska jag jobba 13-21.30 på jobbet. Lördag ska jag jobba 12-19.30 och sedan vara barnvakt till nån gång på söndagen. Uff det är hektiskt och känns som om jag tagit mig lite vatten över huvudet. Mår jag dåligt också så läre det bli ännu värre. Men men that's life!
*Kärleken däremot kan vi ju skippa. Det är ett ämne jag tycker mycket om men har fan ingen koll på det där längre i alla fall inte i mitt eget liv. Hahaha!
*Var ju i Sverige och hälsade på hemma för ett tag sedan. Det längtar jag efter att få göra igen, men jag kanske är dum nog att dissa Sverige för att få åka till Sensation i Danmark! Jag vet, jag ogillar Danmark starkt, men ändå!! Sensation är såååå otroligt! Går det bara att lösa så att Maria följer med så är jag toknöjd!
*Ojj har jag varit så dum! Älskade MADDE är i Norge nu en tid till! Åh vad jag har saknat henne! Men nu är hon här och jag har fått krama henne och gosa med henne! Det är en lycklig tid i mitt liv just nu! Och att hon överväger att flytta åter till Norge är ju bara ännu bättre för mig! Mitt hjärta åh vad jag tycker om dig <3

Äe nu har jag slut på samtalsämnen för stunden. Ska försöka bli bättre på allt och ingenting!


Juste! BTW, alla i Oslo som gillar uteliv bör bli medlem på Nattkarts hemsida. Där kan ni skriva upp er på gästlistor (ibland gratis intreäde), få företräde i kö och kanske till och med billigare priser i baren beroende på vilket ställle ni går till! Jag har varit och festat med dessa tjejerna och fick halva priset i baren på Soliis! As nice! Man kan även gilla deras facebook sida och få mer information därifrån, men det allra bästa är nog att hålla sig uppdaterad på både Facebook och på deras ordinarie hemsida.:)



Ciaooo!