söndag 6 november 2011

home

Det är söndag, jag har kommit hem för nästan två timmar sedan från Trondheim. Det var en fin by det jag såg. På fredag då, så åkte jag först till Sandvika och köpte biljetter till mig och Thomas - sedan tog jag mig på Flytoget som tog oss heeela vägen till Gardemoen (som btw ligger mitt i ingenstans enligt min mening). Tog oss in där o fixa o trixa med våra biljetter. Utan Thomas hade jag inte lyckats kan jag då lova!
Så drog vi oss runt inne på flygplatsen och tog oss en välförtjänt öl. Och PLÖTSLIGT så när lilla jag sitter på do hör att det är sista utropet för vårt plan. Helvete så stressad jag blev. Vi var sist in (hihi!). Turen tog oss kanske en timme och när vi var framme så ringde vi till Leif som är butikssjef på Lade. Han sa att vi skulle ta flybussen till ett visst hotell Solsidan, så det gjorde vi och stupade i säng på momangen, varför? Jo för klockan fem skulle vi upp på morgonen och halv sex skulle taxin till Lade gå.
Jobbdagen gick snabbt undan och det var riktigt fina grejer! Stod och bjöd på Twist och Impregnering till skorna. Hahaha jaa folk tyckte jag var ganska galen där jag stod och höll ett fast grepp kring impregneringen. Bra gick det i alla fall och de gick högt upp på budgetskalan. Kvällen blev lugn, vi chillade till typ nio sedan drog vi oss till Egon och käkade mat. Nam nam nam ska jag bara få lov att tala om! Kylling BLT is the shiiieet! Tog oss lite vin o lite öl till det och efteråt bara rätt hem till hotellrummet. Såg lite filmer och sedan var det natta.
Söndagen blev bara att vakna, äta frukost, chilla vidare och jaaa... sedan tog vi oss till flygplatsen och åkte hemåt. Jag var så trött att jag försökte sova både på flybussen, flyget och på flytoget men det gick ingen vidare för mig. Hoppas på o få sova gott ikväll istället. Kanske Maria kommer förbi en sväng, men vet inte riktigt får se.

Det var allt för denna söndagen :)

fredag 4 november 2011

away

Då åker jag till Trondheim nu då! Ska bli riktigt spännande! Ser fram emot det :) Först en tur ner till Sandvika och köpa biljett till Gardemoen. Ojojoj allt sker så fort!

tisdag 1 november 2011

i bite

Happy Halloween
(i efterskott)

fyfan

Ett snabbt inlägg bara...
Blev så jävla rädd! Första gången som dörren in till min lägenhet (inne i min lägenhet) någonsin har låsts upp! Jag trodde fan inte att det var så jävla lätt, men tydligen! Vad kunde jag göra? Jag blev helt frusen. Helt skräckslagen! Men det var kanske en centimeter som dörren lyckades öppnas. Jag är tacksam för att mitt kylskåp har flyttats, för hade det stått som tidigare så skulle dörren ha gått upp mer. Då kunde någon kanske ha sett in. Nu fick de ingen chans. Vem det var som öppnade dörren, det vet jag inte. Någon polack kanske. För de som bor ovanför mig, de bor inte hemma just nu. Deras hus renoveras. Mitt hjärta slår fortfarande fruktansvärt fort. De måste ju ha fått reda på att dörren där inte ska öppnas, no mather what! För nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag är jätte rädd. Börjar dock lugna ner mig nu. Usch o fy...!